Задържани са всички служители на Фонда за лечение на деца и директорът Павел Александров

https://www.24chasa.bg/novini/article/5442514 www.24chasa.bg
Павел Александров

Всички служители на Фонда за лечение на деца са задържани за денонощие в ареста с полицейска мярка, научи "24 часа". Сред 8-те са директорът Павел Александров, главната счетоводителка Велислава Гинчева, експертите Станислава Горанова, Катерина Котева и Милен Данков.

Щатът на Фонда за лечение на деца в чужбина е 8 души като преди години е бил дори 7. Малкият колектив бил сплотен, което улеснявало корупционните практики.

Служителите и директорът се познавали отдавна. Както "24 часа" съобщи срещу Александров има сигнали, че е вземал подкупи от родители на деца, които се нуждаят от лечение и ги настанявал в негови апартаменти в чужбина.

Разследването срещу служителите се води от няколко месеца и здравният министър Москов е бил в течение. 

Очаквайте подробности

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата