Биологична майка спала със син, осиновен след раждането

https://www.24chasa.bg/Article/544315 www.24chasa.bg

Най-малко 9 години в затвора ще прекара майка, правила секс с 14-годишния си син, когото дала за осиновяване само дни след раждането, съобщава мичиганският новинарски сайт freep.com.

36-годишната Еймий Суорд се извинила за поведението си пред съда при произнасянето на присъдата й в понеделник.

Съдия Даниел О'Брайън я осъдил на 9 до 30 години лишаване от свобода.

Всяка година на рождения ден на момчето осиновителите изпращали на биологичната му майка снимки, за да види колко е пораснал. Когато обаче Еймий не получила снимка от 14-я рожден ден на тийнейджъра, тя се свързала с него чрез социална мрежа в интернет.

По думите на защитника на майката Мичъл Рибитуър детето знаело, че Еймий Суорд е родната му майка.

„Когато тя видяла това момче, нещо в нея се взривило. И това не били майчински и синовни чувства, а по-скоро любовни", заявил адвокат Рибитуър пред съда. В показанията си самата Суорд казала, че като малка е била сексуално и физически малтретирана.

„Еймий търси обяснение как се е случило всичко това. Тя не разбира причините. Определено ще потърси помощта на психолог", категоричен бил защитникът.

Първоначално на Суорд са повдигнати четири обвинения за сексуални престъпления. Тя признала се признала за виновна само по едно, т.е. че е спала със сина си само веднъж.

Според разследващите обаче тя правила секс с момчето веднъж в хотелска стая в градчето Гранд Рапидс, където то живее с осиновителите си, а през 2008 г. и в къщи в Уотърфорд, където пък живее биологичната майка.

След първия път в Гранд Рапидс, майката на младежа, без дори да подозира за необичайните му взаимоотношения с билогичната майка, го пуснала да отиде на гости на Еймий в Уотърфорд.

По това време Суорд вече била омъжена и живеела със съпруга си и петте им деца - от прохождащи до пораснали тийнейджъри.

След като се върнал у дома, най-големият син разказал за взаимоотношенията с биологичната си майка на психолог, който пък докладвал в полицията.

„За първи път виждам такова нещо между майка и син", разказала прокурорката на Оукланд Джесика Купър след произнасянето на присъдата.