Лора Крумова на море при гадже сърфист

https://www.24chasa.bg/Article/544970 www.24chasa.bg
Снимки: Хай Клуб

Водещата на „Здравей, България" избра да прекара лятната си отпуска не в луксозен хотел, а в новооткрития къмпинг Bash Beach, разположен между „Градина" и „Златна рибка", пише Хай клуб.

Източник на списанието съобщи, че е забелязал чаровната блондинка в интимна близост до един от учителите в сърфучилището „Барут", което се помещава на територията на къмпинга.

Лора си играела с огромната каракачанска овчарка на приятеля си (която също носи името Барут), докато отпивала от плажния си коктейл на актуалния това лято „Баш бар". Заведението се оказа хитово за цял куп родни знаменитости, сред които и звездите от „Стъклен дом" Калин Врачански и Явор Бахаров.

Лора Крумова на море при гадже сърфист

Крумова се среща от две години със сърфиста, а наскоро се появиха слухове, че двамата са се скарали и водещата преживява тежко раздялата. Очевидно обаче те са заедно и се радват на слънцето и морето в компанията на домашния си любимец Барут.

Лора Крумова на море при гадже сърфист

Засега не е ясно дали Лора ще се пробва да „хване" вятъра или ще се отдаде на активно мързелуване на плажа, докато гаджето й усърдно обучава туристите в тънкостите на уинд- и кайтсърфинга.