Сидеров ще прави телевизия “Атака”

https://www.24chasa.bg/Article/554077 www.24chasa.bg
ВОЛЕН СИДЕРОВ

Волен Сидеров прави партийна телевизия с име “Атака”. Това научи “24 часа” от запознати с тайния до този момент проект.

Той е в доста напреднала фаза и се очаква програмата да тръгне през есента. За целта вече почти е оборудвано помещение за тв студио до редакцията на вестник “Атака”, което стояло празно.

Предстои да се купи техника и да се назначат журналисти и технически лица. Първоначално медията ще излъчва само в интернет, но амбицията е да се включи в пакетите на кабелни оператори. Предвижда се 24-часова програма. Тя няма да е само партийна пропаганда – ще има документални поредици и развлекателни програми. Главен герой в една от тях вероятно ще бъде самият Волен Сидеров, издадоха посветени в плановете на лидера. Грубата концепция била той да е нещо между водещ и жури в шоу, което на живо ще подбира млади лидери – по подобие на тв риалити. А наградата за победителя щяла да е реална политическа кариера, например избираемо място в листите за депутати или общински съветници.

Не било изключено в програмата да се включи и друга звезда от ПГ на “Атака” – красивата депутатка Калина Крумова, която е със солиден опит като водещ в тв СКАТ. Именно оттам тръгна и голямата популярност на Волен, който имаше рубрика всяка вечер. След парламентарните избори обаче бургаската медия и “Атака” развалиха отношенията си.

Телевизия “Атака” ще се финансира от държавната субсидия на партията, ще се търсят и спонсори.

“Ако реша да направя такова нещо, ще го направя. И то добре”, отклони въпросите по темата самият Волен Сидеров. (24часа)