„Една прегръдка не топли цял живот“

https://www.24chasa.bg/novini/article/5662312 www.24chasa.bg

SOS Детски селища България стартира кампания под надслов „Една прегръдка не топли цял живот“ за привличане на SOS Приятели - дарители с редовни месечни дарения. Кампанията разчита на канала Face to Face (лице в лице), при който екип от представители на SOS Детски селища се среща с потенциални дарители на оживени места в столицата, разказва им за дейността на сдружението и ги кани да се регистрират като SOS Приятели. Лица на кампанията са водещите на предаването „Преди обед“ - Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

„Добрите каузи заслужават да бъдат подкрепяни. След срещите си с вече пораснали деца от SOS Детски селища, нямам грам съмнение, че инициативата заслужава подкрепата на всеки един от нас, защото дава шанс на деца, към които животът е бил несправедлив, да имат нормалното детство, на което се радват техните връстници. И понеже капка по капка вир става, приносът на всеки има значение“, споделя Деси Стоянова.

"Децата! Животът започва с тях и да подкрепиш тези, които са лишени от истинско детство, е кауза, която си заслужава. Детството е началото на Пътя. Нека всички деца го извървят с достойнство“, коментира Георги Тошев.

Всичко, което трябва да знаете за:

Кампанията цели да набере средства за ежедневната грижа за над 500 деца и младежи от програмите на организацията. Това са:

1. Децата в SOS приемните семейства в София, Перник и SOS Детско селище Трявна

2. Младежите от SOS младежките домове в София и Велико Търново

3. Децата и младежите от SOS малките семейни домове във Велико Търново и Габрово

4. Младежите, подкрепяни чрез Програмата „Начало на самостоятелен живот“

5. Децата, които са в риск да бъдат разделени от своите родители и които подкрепяме чрез центровете ни за обществена подкрепа в София, Велико Търново, Радомир и Габрово

Тези деца и младежи имат нужда от всекидневна подкрепа, затова и месечното дарение е най-добрият начин да получат дом и семейство. Даренията се правят на място, посредством електронна платежна система за автоматични месечни дарения. В рамките на тази кампания не се приемат пари в брой. Регистрацията става с помощта на таблет.
След първоначалното дарение, всяко следващо дарение се извършва автоматично всеки месец на същата дата, на която е направено първото, и е на същата стойност. Дарителят може по всяко време да се откаже, или да промени стойността на дарението си чрез нова регистрация. По време на кампанията нашите представители ще бъдат на територията на град София.

Когато срещнете тези момчета и момичета в района на НДК, Витошка и Народния театър, помнете, че вашите дарения са дом и семейство за едно дете.

„Публикацията е подготвена с материали на Сдружение SOS Детски селища България“

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Фен на мексиканския "Тигрес" ще получи доживотна забрана да посещава мачове. Причината е, че докосна гърдите на футболистката на тима София Хуерта. Запалянкото я помолил да си направят селфи след края на контролата на отбора с "Хюстън Даш" на университетския стадион в Монтерей. Тя откликнала и дори взела телефона му

Световният шампион с Испания Шаби Алонсо може да се озове в затвора. Той е обвинен в данъчни измами за няколко милиона евро. Ако се докаже, че е виновен, може да лежи до пет години. Бившият халф на "Реал" е поредният футболист с проблеми с данъчните след Кристиано Роналдо и Лионел

Мелиса Сата отново се носи на крилете на любовта. Тя буквално грее в присъствието на съпруга си Кевин-Принс Боатенг, отчетоха медиите в Италия. Моделката и халфът се събраха след почти едногодишна раздяла. И не пропускат да покажат колко са щастливи заедно. За последно го направиха на ревюто на известна марка в Милано