Прокурор дава отпор на гейове с есе за секса

https://www.24chasa.bg/Article/576068 www.24chasa.bg

Пазарджишкият прокурор Стефан Янев написал "есе" за секса, за да отхвърли жалбата на двама гей активисти срещу общинска наредба, забраняваща публичната демонстрация на сексуална ориентация.

Преписката бе образувана след сигнал до главния прокурор Борис Велчев от активистите на гей организация "ЛГБТ действие " Добромир Добрев и Радослав Стоянов, които вчера огласиха постановлението на Стефан Янев от 17 май.

В него прокурорът сочи, че нормата е забранителна, но по същността си охранява морала на населението в общината.

"Тъй като сексуалната ориентация на индивида е нещо интимно, обикновено тя се споделя с другите индивиди и съмишленици интимно. Публичната й изява и демонстрация води до безсрамие, груба откровеност и пренебрежително отношение към обществения морал" , се казва в постановлението на Янев, одобрено и от апелативната прокуратура в Пловдив.

Според него геронтофилията, педофилията, зоофилията, некрофилията и фетишизмът също са форми на сексуална ориентация.

За такава той приема и личното самозадоволяване – онанизма, мастурбацията и ексхибиционизма.

"Сексуалната ориентация между мъж и жена с цел създаване на деца е естествена, тъй като отговаря на естествения закон за възпроизводство на рода. Всеки индивид обаче има право на избор дали ще избере естествена или противоестествена сексуална ориентация. Тя е нещо интимно и се споделя с други индивиди интимно.

Публичната й изява и демонстрация влиза в конфликт с морала на наблюдаващите ги лица или ги отклонява от собствената им ориентация, като ги развращава. Това обаче е пагубно за самото oбщество", обяснява прокурорът Янев.

За това той дава следните примери: разголени травестити показват атрибутите си пред ученици и деца, онанисти , пипайки се по интимните части, ги показват пред гражданите в центъра на града, нимфоманки набират клиенти пред общината с плакати, педофили правят голо парти с децата на общинския плаж.

От апелативната прокуратура в Пловдив сочат, че в момента по казуса има дело във Върховния административен съд, образувано по искане на Общинския съвет в Пазарджик срещу решение на комисията по дискриминация. То е насрочено за следващата година.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Полякиня-архитект твърди, че е първата "жива кукла Барби" в страната си. Анела Ан от Познан - град, който се намира в Западна Полша, казва, че нейната мечта е да "максимизира приликата си" с пластмасовата играчка. 25-годишната жена вече има операция на носа, увеличила е устните и гърдите си, но настоява, че тънката й талия е естествена.

При баба е най-вкусно! На това мнение е и Баги Бадер. Актуалната плеймейтка бе изненадана със съобщение от баба си, която я покани на да си хапне от домашната й баница. Бадер веднага се похвали каква баба има и отскочи до дома на жената, която й е помагала толкова много пъти в живота. Въпреки че е вманиачена на тема фитнес,

Любослав Пенев изгори всички мостове към завръщане в клуба, в който изгради сериозно име. Бившият национал си тръгна през задната врата от "Валенсия", където беше треньор на втория отбор, за да се включи в битката за президент на БФС. Огорчените шефове на "прилепите" побързаха да уволнят Ел Голеадор.