Слух застреля градоначалник, докато копае за храм

https://www.24chasa.bg/Article/576163 www.24chasa.bg
ПЕТЪР ПАУНОВ

Слухове "застреляха" кюстендилския кмет. Това се случи точно когато градоначалникът и Знеполският епископ Йоан правиха първа копка за нов храм в кюстендилско село.

Слуховете за "кончината" на кюстендилския кмет се появяват регулярно във форуми и коментари в новинарските сайтове. За празника на Кюстендил "Кюстендилска пролет" миналата година недоброжелатели дори разлепиха некролози на градоначалника.

Много рано анонимните ми опоненти показаха притесненията си и стартираха кампания срещу мен. Освен това я започнаха доста несръчно и инфантилно, коментира вчера кюстендилският кмет Петър Паунов.

"От друга страна, това е безспорна оценка на работата ми и на постиженията, които реализира общината в последните години. Явно хората, които искат да заграбят града, са силно притеснени от успехите ни в борбата срещу корупцията, както и от сериозния контрол върху спазването на обществения ред. Изглежда са силно смутени и от последователната ни политика в екологичен план.

Неумелите действия на тези хора показват явно безсилие и сами по себе си гарантират провала на стремежа им да създадат объркване и напрежение в обществото", коментира още Петър Паунов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към момента безработните са вече 257 000. За един ден имаме нов рекорд – освен тези близо 5 000 души в понеделник, за вчера са около 6 000. Ние вървим с наистина бързи темпове. Това заяви в предаването "Плюс-минус. Коментарът след новините" лидерът на КНСБ Пламен Димитров. Прогнозата на синдикатиите е

Едва 8% от българските предприятия смятат да се възползват от държавната помощ за заплатите по схемата 60:40. Останалите 92% ще съкращават персонала, ще режат заплати, ще пускат хората в платени и неплатени отпуски или още умуват какво да правят. Това разкрива експресно проучване на Българската стопанска камара за нагласите и възможностите на

Драстично нарастване на цените на някои стоки от жизнена необходимост в рамките на месец отчита експресно проучване на Института за социални и синдикални изследвания на КНСБ. Изследването проследява изменението на цените от 1 март до 1 април 2020 г. на 26 хранителни стоки от първа необходимост и 5 нехранителни стоки