Шесторката вече събра над 130 хил. лева

https://www.24chasa.bg/Article/634222 www.24chasa.bg

12-те участници във “Великолепната шесторка” вече събраха над 130 хил. лева за проекта “Семейство за всяко дете”. Утре вечер в тяхна подкрепа на сцената на Би Ти Ви ще се появят лица от “Мюзик айдъл” и “България търси таланти”.

С двете си издания през септември шоуто, водено от Ани Салич, успя да влезе в първите пет най-гледани предавания за месеца. Зрителите му са били 1,335 млн.

Отличник с рейтингите е турският сериал “Листопад”. 1, 667 млн. зрители са гледали Ферхунде и Али Раза във втория сезон на филма. Така чуждите актьори изместиха Калин Врачански и Стефан Данаилов. "Стъклен дом" е гледан от 1,427 млн. души и стигна рейтинг от 19,7%. (24часа)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Пазвата на миската от Перник е толкова напращяла, че едва се побира с дрехите. С просто око се вижда, че съвсем наскоро тя е напомпала и без това несъразмерно големите си гърди и сега гордо ги разхожда във Вечния град. Като примерна туристка Тоца се нащрака в доволно количество снимки пред всички забележителности на италианската столица.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя скоро може да ги направи горди дядо и баба. Водещата на развлекателното предаване „Cool…t” отдавна е минала 30-те и се чувства съвсем готова за подобно решение. В плюс е и фактът, че вече е открила човека, от когото би искала да има деца – писателя Илиан Любомиров.

Гери-Никол и Дара се помириха. Причината за тяхното сдобряване е най-голямата им конкурентка Христина Христова, известна повече като Тита. Певицата продуцирана от Криско започна бързо да се издига в музикалните сред . Феновете определят проектите й като абсолютни хитове и са категорични, че от трите красавици,