Учила е за обущар, но с дрехите си вдига скандали

https://www.24chasa.bg/Article/636038 www.24chasa.bg

Камелия е една от най-скандалните певици. Освен хитови песни, нашумя и с няколко грандиозни сканадала, най-вече с тоалети.

Нейната рокля като националния флаг веднага разбуни пуританите, макар че така Камелия искаше да подкрепи медиците ни в Либия. После излезе с много по-оскъден тоалет на сцената, като бе сложила само 2 лепенки на гърдите си. Отмина и това.

Сега лудетината от Чипровци е водеща на предаване по TV7. И там трудно я удържат от провокативните й идеи, но благодарение на нея телевизията събра висок рейтинг, какъвто друго от предаванията няма.

Учила е за обущар, но с дрехите си вдига скандали

"Споделено с Камелия" е сред най-гледаните в следобедните часове. И причината не са само човешките истории, които разказват нейните гости, а заради любопитстовото към самата певица. Кариерата на

Камелия тръгва с конкурси за красота. Без проблеми е номер 1 в родния град, а след това и в Монтана. Стига до финал на "Мис България". След няколко албума, хитове и 13 години на сцена певицата сега е в топ 5 на най-търсените изпълнителки. Класацията е според участията им (останалите са Преслава, Азис, Андреа и Елена Паришева).

Генералната репетиция за ролята й на водеща бе в "Голямата уста". Форматът на новото предаване е с много сериозни теми, които засягат цялото общество. "Аз съм много любознателна и любопитна и ме заинтригува идеята. Пък и екипът успя да ме вкара емоционално в самото предаване. Занимава ми се с телевизия.

Искам да чопля болните неща в обществото, те засягат всички хора. Телевизиите се наводниха с предавания, в които присъстват известни хора, говорят едно и също и се въртят по всички медии. Докато тук обикновените споделят своите истории с една известна личност. Това всъщност засяга и нас, защото живеем на същото място".

Камелия не знаела на кой свят е след първото предаване. Разказвали история за майка, която погребала детето си в двора, без смъртен акт. "Беше потресаващо и не знаех какво се случва. Как е възможно това да става у нас, и то в ХХI век".

Певицата не се взема насериозно и не се има за велика водеща и затова продължава да се учи. Най-трудно й е да спазва основните правила - да не взема страна в споровете и да дава думата на всички страни. Справя се, защото е виждала много шокиращи неща по заведенията, но най се разстройва от грозно пияните млади момичета и момчета. Понякога пренася проблемите от предаването вкъщи. Много е критична към себе си и първите 2 месеца не гледала предаванията, защото била сигурна, че ще намери кусури. Вече гледа, но повече за да се шегува със себе си.

"Майка и баба ме следят редовно, мисля че и татко гледа, но рядко ми казва нещо. Казват че съм много добра. Учудват се, че много приказвам и зная всичко."

Камелия не се чувства като поредната певица, която се пробва като тв водеща.

"С това не искам да ставам по-известна. Смятам, че и сега за България съм достатъчно популярна. Няма накъде повече да стана известна за нашите граници. 13 години съм постоянно в ефира.

По-скоро може да ми навреди сегашната роля, ако се проваля в телевизията. В началотоне си казах, че ей сега ще седна на диванче, аху-иху и ще стана още по- известна, без да правя нищо. Тогава си казах - ще мога ли да свърша тази работа и ще се справя ли? Ще ме приемат ли хората в тази роля, защото тук не разказваме вицове?"

Камелия винаги се е шегувала със себе си и казва, че в нея живеят две Камелии. "Мисля, че в предаването сега хората виждат другото ми аз.

Сега съм Камелия, каквато съм в живота - чувствителна,плаха, любознателна и по-мека. Другото са образите ми на сцена - скандалната и цапнатата в устата. Това са двете ми лица."

С тоалетите, в които я облича стилистката Теди Велинова в предаваното, водещата се иронизира че понякога прилича на Сали Спектра от "Дързост и красота". Продуцентката на предаването Вили Сечкова е била няколко пъти на снимките, но няма забележки към певицата.

Камелия може и да е гост в предаването си, защото има много интересни истории. Не е чудно да я видим в тази роля на рождения й ден през февруари.

Мъжът й Цветин, с когото още нямат брак, вече я прекръстил и я нарича Карамелия. Не уточнява защо и дали нежната му половинка е станала по-сладка и има вкус на карамел. Тя пък за наказание го пратила на фитнес и стриктно следи тренировките му.

Камелия продължава да пътува по участия. "Нашата работа е да правим музика, но печелим от участия. Доволна съм, че на тази малка територия, където кризата затвори доста заведения, съм сред най-търсените певици.

Кризата се отрази на другите и ВИП сепаретета опустяха. Въпреки кризата новият й албум вървиуспешно и вече е продала над 50 000 копия. "В него продължавам да съм на ръба на скандала. Мен това ме държи жива. Не мога да се отдам изцяло на комерса, но не мога да се тръшкам и да рева за романтиката на миналото."

Камелия ще изложи всичките си скандални тоалети, но не на ревю, а по друг интересен и провокативен начин. Иначе ще е скучно. Макар че идеите за повечето дрехи са нейни, не смята, че става за дизайнер.

"Обичам да се занимавам с такива неща. Понякога може една тухла да ме провокира и да си направя подобна шапка. Завършила съм обувен техникум, но сама не мога да си ушия обувки."

За концерта "20 години "Пайнер" нейният обущар й подарил тези, които са копие на новата колекция на скандалния дизайнер Александър Маккуин без токчета и струват 4000 лева. Известна дама, която има оригинални, пробвала тези на Камелия и казала, че българските са много по-удобни.

Камелия може да измисля различни дрехи, но сама не може да си ушие нищо. Дори няма машина. Ако се наложи сама да се облича, ще си остане гола. Може да хване парче плат и да го тропоса, но тази дреха ще се скъса веднага.

"Зная на мен какво ми отива, но винаги искам да съм екстравагантна. Не искам да съм марково облечена. Не са важни етикетът и цената.

Искам да съм ексцентрична, да съм единствената. Хората така ме харесват. Нямам нищо против марковите дрехи, но едва ли ще ме забележат така. Дадена марка мен няма да ме направи по-аплодирана. Ще гледат на мен като на една закачалка с маркова рокля и нищо повече. Феновете не очакват това, а мен - различната и скандалната. В ежедневието обаче се обличам съвсем нормално и често съм с панталон и шапка".

Досега Камелия никога не е имала стилист, който да й казва какво да облича и как да изглежда. Оправя се сама, откакто се помни.