400 000 евро обещани за отстрел на Борисов

https://www.24chasa.bg/Article/667572 400 000 евро обещани за отстрел на Борисов 400 000 евро обещани за отстрел на Борисов www.24chasa.bg

400 хиляди евро ще бъдат платени, ако е успешен планът за физическо отстраняване на Бойко Борисов.

Сумата и договорката са засечени от българските спецслужби преди десетина дни в телефонни разговори и срещи на три знакови фигури.

От Националната служба за охрана отказват категорично да обяснят дали е увеличена охраната на българския премиер.

От МВР неофициално обясниха, че дори и да има подобен факт, нямат намерение да го коментират.

"Охраната на Борисов винаги е била по-особена", повториха от НСО коментара си отпреди 4 месеца, когато в Атина чужди партньорски служби засякоха в петзвездния King George Palace среща на прочути българи с яхти, които обсъждаха как да бъде елиминиран българският премиер.

Информацията за срещата тогава постъпи в София от чужди партньорски служби. Според тях българите пристигнали в гръцката столица с яхти и били придружавани от сериозна охрана.

Съзаклятниците се срещнали в King George Palace и обсъждали полицейския натиск, на който били подложени.

Засечената сега договорка за 400 хиляди евро за живота на Бойко Борисов е третата по-сериозна заплаха за живота му в последните 6 години.

Преди седмица премиерът припомни в Нова телевизия, че в СРС е бил засечен разговор между два града в Европа - Милано и Амстердам.

"Това пожарникарче първо ще го свалим, после ще го утрепем", била една от репликите в телефонния разговор. Премиерът не уточни кога е станало това. Но според хора от службите става дума за 40-минутен разговор отпреди повече от 5 г. между Константин Димитров-Самоковеца и Иван Тодоров-Доктора, записан от чужди служби и предаден на нашата ГДБОП. Разговорът е по времето, когато Борисов още е главен секретар на МВР.

p>Пак по това време сръбските служби информираха нашите, че се готви покушение срещу него заради ареста в София на международния наркомафиот Сретен Йосич.

По същото време на граничния пункт Калотина беше заловен албанецът Феньо Топчагин, който опитваше да внесе в страната два гранатомета. Според неофициалната информация точно с тях трябвало да бъде обстрелван автомобилът на Бойко Борисов.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Плевнелиев сезира Конституционния съд за три от въпросите за референдума

Президентът Росен Плевнелиев отправи искане до Конституционния съд да се произнесе за съответствие с Конституцията относно решението на Народното събрание от 12 май 2016 г.

Борисов: Газовият хъб ще поеме и руския газ (Видео)

Нищо не се е променило в опозицията – същите лъжи и манипулации. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в парламента. "Говорят за общините, а нямат един кмет някъде.

Весна Видева, която разказа за Кристиан: Не съм пресилила нищо!

- Г-жо Видева, какво ви провокира в случката с “абитуриента със светлосив костюм”? - Реакцията ми беше спонтанна. Бях огорчена. Не приех за нормално момчето да ходи само на бала, и то пеша.

Драматично е намалял приемът за педагогика и енергетика

През последните пет години студентите по педагогика са намалели с близо една четвърт на фона на данните, че през следващите 10 години над 45 000 учители ще навлязат в пенсионна възраст.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

МВР ще следи по-лесно телефоните и кореспонденцията ни в интернет

МВР ще може по-лесно да проверява в интернет кореспонденцията ни и да проследява телефоните. Това ще става, когато е налице предположение, че изчезнало лице е станало или може да стане жертва на

Журналистът Георги Христов се нуждае от помощ, за да живее

42-годишният журналист от Хасково - Георги Христов, страда от онкологично заболяване. Той се нуждае от скъпа животоспасяваща процедура в чужбина. Открита е дарителска сметка на негово име, съобщи БНР.

Борисов: Като президент няма да съм така полезен, както в момента

Премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Народното събрание - Г-н Борисов, усетихте ли твърдия тон на Корнелия Нинова? - Усетих, че нищо не се е променило там. Същите лъжи, същите глупости.

Еврокомисията: Пушекът е влязъл във вентилацията на сградата

Евакуираха сградата на представителството на Еврокомисията в София заради пожар в апартамент в съседната сграда. Силният пушек, който се извил от жилището,

Запушен аспиратор на заведение докарал пожарните до сградата на Еврокомисията

Запушен апсиратор на заведение в близост до сградата на Еврокомисията в София е причина за извиканите пожарни, обясниха от пресцентъра на МВР за "24 часа".