НЛО идват през 2011 година!

https://www.24chasa.bg/Article/701237 www.24chasa.bg

Те идват! През 2011 година най-сетне ще настъпи този момент. Извънземните ще установят контакт с хората. Това поне твърди бившият офицер от Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД) Стенли Фулъм.

Той е убеден, че НЛО ще кацне в Москва още в началото на януари, а седмица по-късно ще сторят същото и в Лондон, писа вчера в. “Билд”.

Фулъм твърди, че е установил контакт с група извънземни, които се наричали „Трансцендори“. Те му споделили плановете си да започнат посещения на Земята. Цел на първите контакти на летящите чинии ще е земляните да започнат да свикват с факта, че има и други цивилазиции и да се научат на контакти с тях. Нещо като подготвителен курс.

“Билд” припомня, че през юли неидентифициран летящ обект изкара акъла на милиони китайци, появявайки се в небето над летището Хангжу. Властите незабавно затворили аеропорта, десетки полети били отменени. Едва след четири часа странната святкаща машина отпердашила в западна посока. Според очевидци НЛО-то светело силно и го следвала необикновена бяла светлина. Повечето успели дори да снимат подобното на комета тяло. “Това нещо внезапно отлетя на Запад, сякаш бягаше от някого”, коментира шофьор на автобус, видял обекта.

Миналта година пък стотици московчани видяха летящ обект над Кремъл, който приличал на пирамида. Според експерти отново ставало дума за НЛО. Изследователи, които се занимават с теориите за НЛО, твърдят, че пирамидите в Египет и Перу са остатъци от извънземни цивилизации и свързват наблюдаваните понякога летящи пирамидални обекти с тази теория. Преди няколко седмици и видният учен Стивън Хокинс обяви, че със сигурност има извънземни цивилизации, но предупреди, че вероятно са опасни за човечеството.