Кака Лара и Драго Чая - новите лица в „Полет над нощта”

https://www.24chasa.bg/Article/701575 www.24chasa.bg
Двамата са подготвили нова рубрика “Междинно кацане”, която ще показва какво се случва в нощния музикален живот в страната. СНИМКА: АРХИВ

Драгомир Драганов и Лара Златарева са новите лица в късното предаване на БНТ 1 “Полет над нощта”. Те са част от промените, които въвеждат новите шефове на телевизията в програмната схема.

“Предложението дойде от Севда Шишманова и Вяра Анкова преди повече от месец. И двамата с Лара имаме опит в правенето на телевизия, минали сме през всякакъв вид формати, но “Полет над нощта”, разказа Драго Чая.

Въпреки че нощното издание вече има определена структура, наложена от автора му Хачо Бояджиев, той и Кака Лара ще внесат своя принос. Предвидили са по-честа връзка със зрителите от чужбина - по скайп, във фейсбук и по телефона не само в деня на излъчване на предаването, но и през цялата седмица. Чрез разговорите те ще търсят какво вълнува хората, кои гости искат да видят в студиото им, какво се случва в живота им зад граница, какво и кой им липсва. Ще показват дори и видеоклипове на сънародниците ни с интересни случки от празниците и ежедневието им.

“Полет над нощта” е своеобразно място за среща на българите по света и ние сме с голяма амбиция да раздвижим тази аудитория”, обяснява Драганов.

Той и Кака Лара са подготвили нова рубрика - “Междинно кацане”. В нея ще показват какво се случва в нощния музикален живот в страната.

Двамата започват още този петък. Темата им ще е “Идват старите приятели”. За свои гости са поканили съученика на Кака Лара актьора Камен Донев и певицата Богдана Карадочева. Тя ще представи свои нови песни, както и ще разкаже спомени за старите си приятели.

“Завръщаме се като Чип и Дейл, като д-р Уотсън и Шерлок Холмс”, шегува се Драго.

Предишните водещи на предаването - Деси Добрева и Виолета Драганова, са в САЩ. “Полет над нощта” се излъчва всеки петък от 0,10 ч до 3 ч.