Виктор е бебе 4000 на “Шейново”

https://www.24chasa.bg/Article/724859 www.24chasa.bg
Виктор спи кротко в прегръдките на майка си Диана Кутинчева. СНИМКА: ДЕСИ КУЛЕЛИЕВА

Малкият Виктор, роден вечерта на 27 декември, е бебе номер 4000 в АГ болницата “Шейново”, съобщиха оттам. Майката Диана Кутинчева работи в Изпълнителна агенция за одит на средствата от Европейския съюз. Самата тя е на длъжност одитор.

“Това е първото ни бебе, чакахме го много”, каза тя пред “24 часа”. Виктор се родил с перфектни мерки - тежи 3,5 кг и е дълъг 51 см. Щастливата майка се надява за Нова година да се прибере с новия член на семейството вкъщи и всички да седнат заедно около празничната трапеза.По време на снимките бебето показа спокоен характер и дори не се пробуди от щракането на светкавицата.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Глория никога не е с подуто лице КОЯ Е ТЯ Джулия Ангелова е един от най-популярните гримьори в България вече повече от 15 години. Получила редица престижни награди за работата си, сред които "Златна игла" за "Най-добър моден гримьор" за 2004 г. и 2008 г., "Първа награда за принос към цялостна модна визия на модел".

С просторен апартамент за впечатляващите 339 039 лв. се е обзавела Лили Иванова, показа проверка на "България Днес" в Имотния регистър. Новото жилище на естрадната прима е с впечатляващата площ от 196 квадратни метра, а към него вървят и два гаража. За разлика от повечето българи, които ползват ипотеки при покупки на ново жилище,

Сочни гърди и дупета разголиха родните чалгаджийки в разгара на лятото. Изпълнителките, които не крият прелести и във видеоклиповете си, още по-свободно се разхвърлиха по плажовете у нас и в чужбина. Най-активна в събирането на тен е Мара Отварачката. Фолкаджийката почти всеки уикенд е на родното Черноморие,