Елтън Джон е биологичният баща на Закари

https://www.24chasa.bg/Article/727198 www.24chasa.bg
Елтън Джон с партньора си Дейвид Фърниш. СНИМКИ: РОЙТЕРС

Елтън Джон, който се оказа биологичният баща на бебето Закари Джаксън Левън, и партньорът му Дейвид Фърниш планират да си създадат още деца, съобщи в. "Дейли мейл".

Според документи, подадени в кметството на Лос Анджелис, 63-годишният певец е осигурил спермата за оплождането на Закари, който се появи на бял свят на 25 декември. В свидетелството за раждане Елтън Джон е посочен като бащата, а Дейвид Фърниш като майката.

Всъщност бебокът има общо три майки.

Елтън Джон по време на концерт в Холивуд
Елтън Джон по време на концерт в Холивуд

Закари бе износен от жена, чието име Джон и Фърниш отказаха да оповестят. Оказва се, че бебето е заченото с яйцеклетка на друга жена. За изкуственото оплождане и износването родителите са платили около 1 млн. долара, твърдят британските журналисти.

Звездната двойка е ползвала услугите на калифорнийския Център за сурогатно родителство, основан през 1980 г. "Горди сме, че помогнахме на Елтън Джон и Дейвид Фърниш да станат по Коледа родители на момченце", обяви центърът на своята страница в интернет.

Закари вече се сдоби със собствено жилище. Родителите му са платили около 1,3 млн. долара за луксозен апартамент в Лос Анджелис, който е в непосредствена близост до техния. За обзавеждането на дома са наети най-добрите специалисти по интериора. Въпреки че ремонтът още не е завършен, новороденото вече си е вкъщи заедно с две бавачки, които ден и нощ бдят над него.

На Елтън и Дейвид ролята на родители им харесва извънредно много, твърдят близки на двамата. Те сериозно обмислят идеята да имат още деца. По-настоятелен бил 48-годишният Дейвид Фърниш, който има двама братя. Канадският филмов продуцент бил твърдо решен Закари да не остане единственото дете в семейството. Той вече бил подготвил замразени сперматозоиди за следващо бебе. То трябва да се появи през 2013 г. Тогава като баща ще бъде вписан Дейвид, а като майка - Елтън.

За следващото дете вероятно ще бъде ползван същият център в Калифорния, както и същата сурогатна майка. Жената, дарила Джон и Фърниш с голямата им радост, имала собствено дете. В договора й с двамата било записано, че може да има контакт със Закари до втория му рожден ден.

За ролята си на баща Елтън Джон вече се допитал до много по-опитни свои колеги. Ценни съвети получил от 59-годишния Стинг, който има 6 деца, и съпругата му Труди (на 55 г.).

Джон и Фърниш, които са заедно от 90-те години на миналия век, а семейство - от декември 2005 г., смятат да се приберат във Великобритания още през януари. Двамата живеят в имение от 150 дка край Лондон на стойност 8 млн. евро. При пътувания в чужбина ползват частен самолет. Състоянието на поп звездата се изчислява на над 200 млн. евро. (24часа)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Докато милиони хора по света остават без работа и се чудят как ще живеят след коронавируса, семейство Дейвид и Виктория Бекъм вече знае как. И къде. В апартамент, струващ 25 милиона долара, разкрива "Сън". И всеки цент си струва! Жилището е с разгъната площ от над три декара и се намира на върха на най-новия и най-луксозен небостъргач в Маями

Програма за откриване на болни от covid 19 с помоща на свръхсекретен военен софтуер, започват властите в Израел. За да бъдат локализирани потенциалните заразени с вируса ще се използват данни за движението на хората от мобилните им телефони. Програмата позволява автоматично да им бъде активиран GPS-а

Съпругата на футболиста на "Валенсия" Езекиел Гарай - Тамара Горо, отпразнува излекуването си от коронавирус. Сексапилната половинка се зарази от мъжа си, който бе болен преди нея, и бе под карантина до вчера. Тя не можеше да вижда Гарай и децата им повече от 14 дни. След като стана ясно, че вече е здрава, семейството отново се събра