Веселин Маринов и Цветанка мислят за бебе

https://www.24chasa.bg/Article/734366 www.24chasa.bg
Семейство Маринови често обикалят страната. Ходят по екскурзии и със семейството на вътрешния министър Цветанов. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Съвсем скоро членовете на семейство Маринови може да се увеличат. Двамата съпрузи плануват да си имат още един наследник. Вече са си направили всички необходими изследвания, след което получили категоричното одобрение от докторите. “Младежи сте!”, казала им на шега лекарката.

“Отначало си говорихме на майтап за дете, но после решихме, че сме готови за такава крачка - разказва половинката на Веселин Маринов, Цветанка - притесняваше ни и възрастта, на която сме, но като се огледахме около нас, видяхме много хора на нашите години с малки деца.”

Бебето може би ще е това, което ще измъкне Цветанка от забързаното ежедневие и неотложните ангажименти. Жената на Веселин Маринов работи неуморно от сутрин до вечер, понеже върти едновременно три вида бизнес.

Нежната половинка в семейство Маринови казва, че се възхищава на мъжа си: “За мен той е много голям, прави най-хубавата музика и много го обичам.”
СНИМКА: КРИСТИНА ЦВЕТКОВА
Нежната половинка в семейство Маринови казва, че се възхищава на мъжа си: “За мен той е много голям, прави най-хубавата музика и много го обичам.” СНИМКА: КРИСТИНА ЦВЕТКОВА

През октомври миналата година тя откри бутик за дамска мода в центъра на София. “Веско започна да ми подарява изключително красиви дрехи и аз се поинтересувах откъде са. Оказа се, че ги прави негова съученичка от Полски Тръмбеш, дизайнерката Мария Маркова. Предложих и аз да взема представителството в София и тя прие с охота. Сега магазинът върви много добре”, гордее се Цветанка. Дрехите в бутика са с висок клас и направени от фини материи. При Маринова се обличат депутатки, преподавателки и бизнес дами.

Цветанка си признава, че нищо не разбира от бизнеса на своя съпруг. “Единственото, с което мога да му помагам, е да го подкрепям и да го приветствам за нещата, които прави”, на мнение е тя. Освен това участва и в новия му клип към песента “За теб живея”, който трябва да излезе около Свети Валентин. Преди брака пък е била героиня в друго негово видео - “Колко много те обичам”.
СНИМКА: КРИСТИНА ЦВЕТКОВА
Цветанка си признава, че нищо не разбира от бизнеса на своя съпруг. “Единственото, с което мога да му помагам, е да го подкрепям и да го приветствам за нещата, които прави”, на мнение е тя. Освен това участва и в новия му клип към песента “За теб живея”, който трябва да излезе около Свети Валентин. Преди брака пък е била героиня в друго негово видео - “Колко много те обичам”. СНИМКА: КРИСТИНА ЦВЕТКОВА

Освен бутика Цветанка ръководи и магазин за бижута още от 2000 година. В него се продават злато, сребро, кристали “Сваровски”. “Започнах от нулата. В началото не знаех нищо за този бизнес, но впоследствие се научих. Сестра ми е управителка при мен и много ми помага.” От три години Цветанка има и салон за красота в кооперацията, в която живеят. Там е и студиото на съпруга й.

Цветанка с дъщеря си Елизабет на откриването на бутика.
Цветанка с дъщеря си Елизабет на откриването на бутика.

Освен всичко изброено, тя върти и домакинството. Признава си, че с него се справя лесно, тъй като двамата мъже вкъщи - синът й от първия брак и мъжът й, са много чисти и подредени. Кулинарията пък й се удава отръки и се е превърнала в нейно хоби.

Щерката на Веселин Маринов - Йоана
Щерката на Веселин Маринов - Йоана

Е, след всичко това надали й остава време за спорт, но пък за перфектната фигура би й завидял всеки. “При мен това е ген, за който всеки ден благодаря на Господ. Позволявам си и баници, тортички и други вкуснотии”, признава Цветанка. За сметка на това пък съпругът й редовно ходи на тенис или тича за тонус с министър Цветан Цветанов.

Веселин Маринов и Цветанка мислят за бебе

И двамата съпрузи си падат домошари и обичат уюта на семейното огнище. През уикендите обаче често пътуват в провинцията. Веднъж месечно посещават родителите на Веселин Маринов в Полски Тръмбеш. Ходят и при семейни приятели. “Откакто съм с Веско, се запознах с много добри хора. Той има много приятели и почитатели, навсякъде го обичат и ни канят.”

Веселин Маринов и Цветанка мислят за бебе

Нова година посрещнали във Велинград с голяма група приятели. Плануват пътуване и до Пампорово, където кумовете им имат хотел и ги канят всяка година. Цветанка не се справя със ските. За сметка на това мъжът й ги владее до съвършенство.

Летните почивки по морето комбинират с августовското турне на Веселин Маринов. През горещия сезон отскачат и до Австрия, като всеки път отсядат на различни места. “Там е много чисто и приятно, има страхотна природа, минерални води и чудесна храна.”

Според Цветанка съдбата имала пръст в тяхната “среща завинаги”. Не минути, а секунди били решаващи за голямата им и силна любов.

Познавали се още от далечната 1994 г., когато Цветанка работела в хотел, който бъдещият й съпруг редовно посещавал. Там уговарял своите бизнес срещи. И двамата били все още семейни. В началото изпитвали взаимна симпатия, певецът дори зарадвал дамата с автограф.

Няколко години по-късно, вече с приключили бракове, се засекли в Албена. Веселин Маринов наемал стаята, която бъдещата му съпруга освобождавала. Случайно се видели пред асансьора и си разменили телефоните. Само няколко секунди и щели да се разминат.

Не след дълго започнали да си уреждат срещи по кафета и сладкарници. Ходели и на кино. Открили, че харесват едни и същи неща и имат еднакви възгледи за живота. “Много си паснахме и всичко се случи от само себе си. Не сме бързали за никъде”, обяснява Цветанка.

Интересното при тях е, че и двамата са родени под огнения знак на Лъва, но перфектно се разбират. “Във всеки един момент знам той какво ще каже, както и обратното, без това да става досадно”, допълва тя.

Не се забавило и предложениетоза брак. Двамата почивали на романтична вила в Боровец. Веселин Маринов изненадал дамата на сърцето си с диамантен пръстен и песен, посветена лично на нея.

В “Признание” той я молел да стане негова жена.

“Изобщо не подозирах нищо такова, но впоследствие и двамата бяхме сигурни в това, което правим”, спомня си тя.

През октомври 2009 г. Веселин и Цветанка минаха под брачното венчило и заживяха като семейство Маринови. “Венчахме се в църквата в Шипка. Това е много енергийно и красиво място. Любимо ни е и на двамата”, обяснява съпругата на певеца. Кумували им Елена и Дечко Колеви от Стара Загора, които имат дългогодишно приятелство с Веселин Маринов. На сватбата се събрали 200 човека, които направили голям купон на площадката пред черквата. Всичко било украсено, имало жива музика, изобилно хапване и пийване.

Меденият месец протекъл в две части. Два дни след сватбата младоженците отпътували за Санторини, където прекарали една романтична седмица. След като се върнали, кумовете им ги изненадали с почивка на Сейшелските острови. “Това беше истинският ни меден месец. Изкарахме си чудесно, беше много луксозно. Природата там е изключително красива, видяхме дори и 300-годишни костенурки - спомня си с въодушевление Цветанка. - Заминахме през януари, а там беше много топло и влажно. Температурите не падаха под 30 градуса.” Върнали се чак за Свети Валентин.

Един месец след сватбата пък гледали Том Джоунс в “Белградска арена”.

КОРЕНИТЕ ИМ

Цветанка е родена в село Железница, което вече е част от София. “Винаги съм живяла там. Единствено сега и по време на първия ми брак съм била в София. Много обичам дома си там и щом минат 2-3 дни, гледам да си отида. Къщата ни е много голяма, там живее и сестра ми”, обяснява Цветанка.

За родителите си казва, че са здрави и много във форма.

Баща й се казва Стоил и е работил като шофьор. Занимавал се е и с животновъдство. Дълги години родителите й са работили и в чужбина. Майка й се казва Ягода. “Ако имаме момиченце, ще го кръстим на нейното име”, споделя Цветанка.

Веселин Маринов е родом от град Полски Тръмбеш, който е близо до Велико Търново.

Майка му се казва Йорданка, а баща му Стефан. Ако отрочето им е момче, ще носи неговото име. Досега той не го е дал на никого, понеже има три внучки. Братът на Веселин Маринов също има две момичета.

Баща му е бил шеф на енергоразпределението в Полски Тръмбеш.

“Те са обикновени хора, също като моите родители, и носят големи сърца. Приеха ме много топло в семейството си. Мисля, че знаят колко обичам сина им и се радват, когато той е щастлив”, разказва снаха им.

Братът на музиканта има собствен бизнес за тестени изделия и сладкиши във Велико Търново и Полски Тръмбеш.

ТОЙ, ТЯ И ДЕЦАТА

Цветанка има две деца от първия си брак - момиче и момче. Елизабет е на 20 г. и учи актьорско майсторство в Лос Анджелис. Остават й още два семестъра до дипломирането. Майка й с нетърпение я чака да се върне в България. Според Елизабет това няма да се случи никога. Идва си само по Коледа и през лятото. Синът й Кристиан е още 12-годишен ученик. Удава му се рисуването и мечтата му е да стане архитект. Освен това има общо хоби с Веселин Маринов - спорта. Често ходят заедно на тенис или гледат мачовете на любимия “Манчестър Юнайтед” по телевизията.

Изпълнителят на “Горчиво вино” пък има една дъщеря от предишния си брак - Йоана. Тя е студентка по право в Софийския университет. Йоана е 22-годишна и по думите на Цветанка много зряла за възрастта си. Децата на семейство Маринови се разбирали чудесно, въпреки че рядко се виждат - само по семейни сбирки. Първият брак на Цветанка е бил с футболист.

За него тя говори открито: “Оставила съм всичко в миналото. Времето лекува и аз мисля, че партньорите и на двама ни вече са приели нещата. Не мога да кажа нищо лошо за бившия си съпруг, той е стойностен човек. Не съм живяла лошо, просто с времето човек се променя и критериите му за живота стават различни. Реших, че ще е по-добре за всички да се разделим. В момента не поддържаме никакви отношения, понеже той е малко по-тежък характер. Децата често ходят при него”. Казва, че не познава бившата съпруга на Веселин Маринов, дори никога не са се виждали.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 73-годишна възраст легендарният треньор Люпко Петрович живее по-здравословно от всякога! В това се убеди лично репортер на "България Днес". Сръбският специалист, който за последно през миналата година води ЦСКА-София, е започнал редовни СПА процедури. Освен това е отказал цигарите и е намалил алкохола

На море семейно си изкарва почивката бившият депутат Добромир Гущеров, видя "България Днес". Милионерът е заедно със съпругата си, дъщеря си Мартина и нейния годеник, футболиста Димитър Евтимов, край морето. Преди да се отправи към плажната ивица, фамилията сяда в заведение край брега за чаша освежаващо кафе

Любопитна и провокативна реклама заснеха заедно най-сексапилната спортна репортерка в Италия Дилета Леота и голямата звезда на "Милан" Златан Ибрахимович. Двамата застанаха зад камерата в клип на популярна компания за индивидуални фитнес тренировки. За целта красивата италианка нахлузи боксови ръкавици и започна да удря плочките по корема на