Лют скандал с Чарли Шийн спира сериала „Двама мъже и половина”

https://www.24chasa.bg/Article/796041 www.24chasa.bg
Чарли Шийн Снимка архив

Снимките на популярния телевизионен сериал „Двама мъже и половина" спират за неопределено време, съобщи „Контактмюзик". Официално причината е заболяване на изпълнителя на една от главните роли - Чарли Шийн.

Решението на телевизия Си Би Ес и „Уорнър" обаче бе взето, след като Шийн нападна яростно създателя на шоуто Чък Лори в няколко поредни интервюта.

По-рано този месец Чък Лори се пошегува с Чарли Шийн, казвайки, че се радва на здравословния си начин на живот и би се срамувал, ако актьорът го надживее.

Това обаче разгневи актьора, който нарече Лори в интервю за сайта TMZ: „глупав, глупав малък човек и смотаняк, на когото не искам да приличам".

В шоуто на Алекс Джоунс, което се излъчва от повече от 60 радиостанции в САЩ, Шийн обяви, че ако снимките на „Двама мъже и половина" спрат, той ще се насочи към филми, в които „ще работи със звезди, вместо с идиоти".

Снимките бяха спрени в края на януари, защото актьорът бе в болница заради злоупотреба с алкохол и наркотици, и правенето на филма трябваше да бъде възобновено на 28 февруари. След решението на продуцентите това обаче очевидно няма да се случи - за голямо съжаление на почитателите на сериала.