Готвачки крадат пилета

https://www.24chasa.bg/Article/797915 www.24chasa.bg

Две готвачки от бебешка кухня в Шумен са хванати да изнасят провизии. След работа в петък 37-годишната Камелия Ц. и Даниела Д., на 44 г., напълнили торбите си с три замразени пилета, кило кайма, две парчета свински бут, пакет ориз и литър мляко.

Криминалистите ги пребъркали, след като жените напуснали трапезарията. Сигналът бил подаден от хора от съседен блок, които често виждали как персоналът си тръгва с пълни торби. Седат Кадир, зам.-кмет по социалните дейности в Шумен, каза, че започва ревизия.

Двете готвачки приготвяли храна за близо 400 деца и най-вероятно са "пестили" от съставките, за да им остане и за вкъщи. Според Кадир доставките на хранителните продукти са съобразени точно с броя на записаните деца.

В пловдивското с. Калековец пък бяха заловени директор на основно училище и огняр, точили над половин тон нафта от котелното на школото. Разследващи проверили в автобуса на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", което било пред дома на 40-годишния Рангел Танев, огняр и шофьор в училището. В рейса били открити пълни догоре с нафта пластмасови бидони - около 235 л.

При разпита Рангел признал, че не е действал сам, а със знанието на директора Камен Соколов. 58-годишният школски шеф обаче живеел в съседното с. Войводиново.

В гаража на къщата му са намерени 343 л нафта. Соколов е директор на училището над 10 г. (24часа)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към обущаря за поправка на стари обувки се е запътил Михаил Йончев, видя "България Днес". Естрадният певец подбира облеклото си в червената гама и екстравагантни кръгли очила. След като остави на майстора плик с обувки, изпълнителят продължи към останалите си ангажименти. СНИМКИ: "България

Напълно неразпознаваема, без грим и в спортен екип, моделката Наталия Гуркова върши всекидневните си задачи, видя "България Днес". Моделката паркира в близост до дома си, след което разтовари пазарски чанти. За дневния си тонус Гуркова разчита на прясно изцеден фреш. Липсата на грим тя умело прикрива с много скъпи слънчеви очила

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове. "Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата. В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина