Пускат специална клавиатура за „Фейсбук”

https://www.24chasa.bg/Article/810916 www.24chasa.bg
11 „горещи клавиша

Клавиатура с допълнителни 19 клавиша за работа в социалната мрежа "Фейсбук" пусна компанията Social Keyboards. Тя струва 30 долара.

Клавиатурата Social Network Access Keyboard /S.N.A.K. (буквален превод: клавиатура за работа в социалната мрежа) е съвместима с операционните системи на Windows: XP, Vista и 7. Тя се включва към компютъра с помощта на USB.

Устройството представлява мултимедийна клавиатура с 19 „горещи клавиша", предназначени за бърз достъп до функциите на „Фейсбук", които не могат да се използват по никакъв друг начин извън социалната мрежа.

Пускат специална клавиатура за „Фейсбук”

11 „горещи клавиша", разположени отляво на клавиатурата, отговарят на основните функции на „Фейсбук": четене и писане на съобщения, разглеждане на покани, редактиране на лична информация, търсене и създаване на събития, участие в групи, работа със списъка с приятели, управление на настройките за достъп до профила и др.

Отдясно на S.N.A.K. са разположени останалите 8 „горещи клавиша", които позволяват с едно натискане да се затвори страницата на „Фейсбук", преглеждане на фотографии, добавяне на нови фотографии и видео, достъп до социални игри и др.