Идеален дом Авто мото Досиетата от Панама

Дизайнерски домашни толумбички

https://www.24chasa.bg/Article/813778 Дизайнерски домашни толумбички Дизайнерски домашни толумбички www.24chasa.bg

Bашата любима рецепта може да спечели 50 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на адрес gdelchev@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 33.

КОЙ ГОТВИ

Дизайнерката София Борисова много обича да готви, освен да създава красиви дамски тоалети. Когато има свободно време се задържа в кухнята. Предлага ни любимата си рецепта, която много често прави в неделя, когато цялото й семейство е вкъщи. София има слабост към сладките неща и винаги гледа да има някакво лакомство на масата.

ПРОДУКТИ

2 яйца

250 г брашно

250 г извара

1 ч.л. сода за хляб

За сиропа:

750 г вода

500 г захар

щипка лимонена киселина

2-3 ванилии

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Смесвам продуктите и бъркам с миксер да се получи хомогенна смес.

С шприц за сладки и в тиган с горещо олио правя средно големи лентички.

Пържа ги до златисто и ги подреждам в тава. След като изстинат малко, ги заливам със сироп, който съм приготвила през това време. Разбърквам го, докато малко се сгъсти, след което заливам толумбичките.

Трябва и търпение, защото е необходимио да изчакаме 4-6 ч да се напоят, преди да ги сервираме.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Агнешки пастет

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Агнешка супа с тиквички

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Най-вкусна е лявата плешка на женското черно агне

Агнетата натоварват повече мускулите си в дясната част на тялото. Затова всички майстор готвачи твърдят, че най-вкусна е лявата плешка. Нейните мускулни влакна не са така жилави и сухи от

Празнично гастрогуру Великден ІІ

Пухкави бити козунаци ПРОДУКТИ 2 кг брашно, 400 г мас и олио, 400 г захар, 500 мл прясно мляко, 12 яйца, 60 г мая, щипка сол, 1 лимон, ванилия, стафиди, орехи или бадеми, коняк,

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Празнично гастрогуру Великден І

Козуначени пиленца ПРОДУКТИ 500-600 г брашно, 150 г захар, 20 г прясна мая, пакетче краве масло, 200 мл топло мляко, 3 яйца, лимонова кора, щипка сол,

Агнешки вкуснотии за Великден и Гергьовден

Шпиковано месо от черно агне ПРОДУКТИ 1,5-2 кг агнешка плешка с ребрената част, 1 глава чесън, 1 морков, няколко стръка зелен лук, джоджен, червен, черен пипер, сол, няколко лозови пръчки,

Козуначена пита с локум

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Вкусни козуначени рула

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,

Козуначени кифлички

Bашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен,