Асен Блатечки се скарал с продуцентите на “Стъклен дом”

https://www.24chasa.bg/Article/816899 www.24chasa.bg
АСЕН БЛАТЕЧКИ

Продуцентите на “Стъклен дом” подивели след негативно изказване на Асен Блатечки по адрес на филма, писаха жълтите медии. Според тях актьорът описал сериала като досаден, монотонен и скучен. След като продуцентите чули словоизлиянията му, побеснели и решили да помогнат на Блатечки да се отърве от “Стъклен дом”, допълват тези издания. Така персонажът на Блатечки ще бъде убит. Потърсихме Димитър Митовски, за да каже каква е истината.

Лъжа е, че с Асен Блатечки сме скарани. Не съм му обиден за нищо. Дали героят му ще бъде убит или не - не мога да коментирам. Защото ако кажа, че е истина или лъжа - интригата ще се загуби.

Така Димитър Митовски, един от продуцентите на “Стъклен дом”, отрече, че е обиден на актьора Асен Блатечки. Що се отнася до убийството на Чарли - от екипа никога не разкриват каква е съдбата на героите. Дали героят на Блатечки ще бъде убит, ще стане ясно в следващите епизоди.

ДИМИТЪР МИТОВСКИ
ДИМИТЪР МИТОВСКИ

Първият епизод от “Развръзката”, продължението на втория сезон на сериала, беше излъчен днес по Би Ти Ви. То включва общо 3 серии. След това телевизията ще покаже третия сезон на сагата, който се снима и в момента. Освен “Стъклен дом” Митовски снима и криминалния “Под прикритие”, който ще върви по БНТ 1 от април. (24часа)