Идеален дом Авто мото Досиетата от Панама

Паяците в Пловдив незаконни, спряха ги

https://www.24chasa.bg/Article/956495 Паяците в Пловдив незаконни, спряха ги Паяците в Пловдив незаконни, спряха ги www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Шестте паяка в Пловдив, които вдигаха колите и шофьорите плащаха 40 лв. санкция, са спрени от движение от два дни, установи "24 часа". Това е станало по нареждане на ДАИ след многократни предупреждения към "Общинска охрана", която стопанисва паяците. Причината е, че нямат лиценз.

"Предупредихме ги, че нарушават закона, вдигайки автомобили от улиците, без да имат лиценз", казаха специалисти от ДАИ. Миналата седмица шефът на инспекцията Йордан Арабаджиев е пуснал последно предупреждение.

"Няколко дни няма да се движат по улиците", заяви шефът на паяците Александър Стайков. Той обясни, че машините са наети от частна фирма и е трябвало собствениците им да си набавят лиценза.

Стайков не можа да каже колко време Пловдив ще е без паяци. Месечно те вдигаха около 2000 коли и носеха постъпления от 60-70 хиляди лева.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Невиждана у нас артинсталация с 2300 цветни стръка и ... 3000 "свински опашки" - утре на "Флората"

Едни от най-изкусните български флористи в момента майсторят уникална инсталация, която се очаква утре да предизвика фурор  на 32-ото издание на "Флора Бургас".

Великденско веселие до 5 май в Шумен

Великденски концерти ще радват жителите и гостите на Шумен до 5 май. Веселието е на открита сцена на площад "Освобождение", където е и Пролетния базар.

С концерт на Рафи събраха 4500лв. за 15-годишния Георги в "Тракия"

4500 лева бяха събрани в подкрепа на каузата "Надежда за Георги" по време на великденската инициатива на кмета на район "Тракия" Костадин Димитров и учениците от СОУ "Св.

Незаконна сеч на тополи край Петрич

При рутинна проверка вчера в дърводобивен обект по поречието на река Струма, в обхвата на Държавно горско стопанство-Петрич, контролни звена на ЮЗДП установили сеч на тополова дървесина без издадено

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Почетоха големия патриот полк. Владимир Серафимов в Пловдив

С почетна рота в пловдивския район "Източен" бе отбелязана годишнината от рождението на големия патриот полковник Владимир Серафимов. По инициатива на кмета на района Николай Чунчуков бяха подновени

Човешки скелет откриха при изкопни работи в Кърджали

Останки от човешки скелет бяха открити при изкопни работи в центъра на Кърджали. На зловещата находка се натъкнали строителни работници докато копаели канал за водопровод край най-големия градски

Създават нов платен и наказателен паркинг във Велико Търново

Създаването на наказателен паркинг в района на Старото военно училище във Велико Търново, както и публична зона за платен автомобилен престой с 65 места,

Извънредни автобуси в Пловдив по Великден

Извънредни курсове по Великден осигурява община Пловдив. От общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ съобщават, че автобусите ще возят пътници на 30. 04. 2016 г.

36 пенсионери в Горнооряховско зарадвани от "Великден за всеки"

36 нуждаещи се пенсионери от Община Горна Оряховица ще получат ваучери от националната кампания „Великден за всеки” – „Дари празник на баба и дядо”, инициирана от омбудсмана Мая Манолова.