Стратегии за успешно използване на Palms bet бонус

https://www.24chasa.bg/sport/article/9743331 www.24chasa.bg

Букмейкърът Palms Bet значително разнообрази своя бонус каталог и откри прекрасни възможности на своите играчи за сочни печалби.

Още с първата регистрация в платформата, всеки нов потребител е награден щедро от букмейкъра със солиден Palmsbet бонус, който му дава добра преднина.

Всеки, който някога е залагал на спорт, знае обаче, че далеч не е лесно да се спечели, дори и да се осланя с пълна сила на късмета си или да се възползва от някоя изгодна промоция или оферта.

Затова ако сте твърдо решени да спечелите от спортни залози, не разчитайте само на шанса или на бонуса си, а използвайте някоя от популярните стратегии за игра. Това ще със сигурност ще увеличи значително шансовете ви за печалба.

Още по-добре би било и ако в същото време следите световни спортни събития, както и статистиките, познавате играта, отборите и играчите, на които залагате или залагате разумно в дългосрочен план на любимия си спорт.

С всичко това, с добрия бонус на Palmsbet и с подходяща система на залагане, вие намалявате вероятностите да загубите залога си и увеличавате тези за печалба.

Днес съществуват десетки видове системи за залагане на спорт. Важното е да изберете най-подходящата за вашите цели. Нека видим някои от най-популярните сред тях.

Кои обаче са най-успешните стратегии?

1. Стратегия Мартингейл

Особено популярна система, най-вече за футболни залози. Тук е всеки от следващите залози удвоява стойността си, ако предния бил губещ. Използва се предимно за залози на традиционни маркети, за точния резултат от срещата, броя на вкараните голове и залози за Под/Над, както и за първо и второ полувреме. При нея се играят прави колонки на фаворитите в определено първенство.

2. Стратегия Оскар Грайнд

Това е хибридна стратегия за наваксване. При нея трябва да се спечелят няколко сигурни залога, за да може играчът да продължи със залозите си, като компенсира досегашни губещи залози и да продължи играта. При тази система е добре да избирате срещите след като ги анализирате подробно и да избирате маркети като общия брой голове или крайния резултат.

3. Стратегия за хеджиране

При тази тактика се залага на прави колонки. Нужно е да имате 1 - 2 срещи, при които залозите са сигурни, а печалбите си да ползвате, за да се застраховате за по-рискови залози в другите срещи.

4. Стратегия “All in”

Тази система предполага да имате определена сума и да я използвате изцяло при своите залози. Тук при успешна игра, може да спечелите добри пари, но ако губите, може да фалирате със сигурност.

5. Стратегия на Фибоначи

Системата работи на принципа за увеличаване на сумата на залога ви съгласно известната поредица на математика Фибоначи. Нагледно началото и изглежда така:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233…

За да спечелите, трябва да използвате сбора на последните две цифри и да стигнете до получите следващото число в поредицата. При това трябва да поставяте все по-големи залози до печалбата.

6. Стратегия за залози с фиксирана сума

Надеждна тактика, предпочитана от мнозина, защото самите избирате колко пари да заложите. Така рискът се разпределя, така че да не изгубите всички средства при един-единствен залог.

7. Пропорционална стратегия

Система, която има добра успеваемост. Когато залагате трябва да вземете част от банката си и да поставите залог. При печалба е нужно следващият ви залог да е по-голям. Ако спечелите отново, трябва да увеличите стойността и на следващия си залог. При загуба на първоначално заложената сума, избирате част от оставащите си средства и отново поставяте залог. Така рискът за вас е равномерно разпределен и може да продължите напред със залозите.

Като за финал важно е да отбележим, че прилагането на стратегии и използването на бонуси не може да гарантира на 100% сигурност за печалби. Нека не забравяме, че хазартните компании никога не функционират на загуба. Бъдете разумни и не залагайте повече от колкото може да си позволите. Прочетете съветите на опитните професионалисти за безопасност при онлайн хазарт.