Волен даде Димитър на Мариела

https://www.24chasa.bg/Article/975838 www.24chasa.bg
Митко и Мариела току-що са се подписали в гражданското. СНИМКИ: ХРИСТО РАХНЕВ

Най-желаният ерген на "Атака" - Димитър Стоянов, вече официално е зает. Вчера евродепутатът мина под венчило със своята възлюбена Мариела Пенева.

Двамата си казаха "да" пред стотина свидетели в ритуалния дом на община "Триадица", а след това се врекоха и пред Бога в храма "Света Неделя".

Въпреки бременността си младоженката Мариела усмихнато издържа двете церемонии и суетнята около тях.

Волен намръщен гледа циганския оркестър, който често посреща младоженците по “Витошка”.
Волен намръщен гледа циганския оркестър, който често посреща младоженците по “Витошка”.

Кураж на Димитър пък даваше Волен Сидеров, който заедно със съпругата си Капка застана до младата двойка по време на ритуалите.

Първа целувка след църковната церемония.
Първа целувка след църковната церемония.

Бащата на Митко - Кин Стоянов, не бе забелязан сред гостите. Затова пък на особена почит се радваше прабаба му Веска, която бе доведена в ритуалната зала и храма с инвалидна количка от родителите на Капка. Като ерген Димитър дълги години делеше едно жилище именно с 92-годишната баба Веска.

Купонът за младоженците бе в столичния хотел "Кемпински-Зографски", където се събраха над 200 гости.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена