Електрическа косачка уби младеж

https://www.24chasa.bg/Article/999134 Електрическа косачка уби младеж Електрическа косачка уби младеж www.24chasa.bg

Младежът решил да окоси тревата, която била избуяла след обилните дъждове в последните дни. Не сложил джапанки или чехли, както правел обикновено, а стъпил бос на поляната. Подкарал електрическата косачка и веднага бил ударен от токов удар.

Липсата на обувки или чехли, които да го изолират от мократа трева, са направили смъртта мигновена.

На място веднага е пристигнал екип на Бърза помощ, който обаче само е констатирал смъртта на младежа.

Според медиците 20-годишното момче нямало как да бъде спасено.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Протестно шествие на такситата премина в Монтана

Протест против приетия патентен данък вдигнаха днес над 50 таксиджии в Монтана. Водачите на жълтите автомобили настояха той да бъде намален от 550 на 300 лева.

Десетки русенци на протест срещу бежански лагер край града

Десетки русенци излязоха на протест в четръвтък вечерта пред местната Община. Хората се обявиха срещу настаняване на мигранти в бившото поделение на Сръбчето.

Голям пожар в Пирдоп, има опасност от обгазяване

Пожар обхвана сметището в Пирдоп, има и опасност от обгазяване. Общината е получила сигнал за пожара в полунощ. В 8.00 часа тази сутрин екипи са започнали потушаване на огъня.

500 декара сухи треви горят край Сандански

Около 500 декара сухи треви и храсти горят край село Плоски, община Сандански. Това каза за "Фокус" инж. Дамян Дамянов, директор на Югозападно държавно предприятие.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Обгрижват 17 стари магарета в приют

Резерват за магарета откриха днес в гоцеделчевското село Баничан. Идеята е реализирана по проект на сдружение "Ветеринари в действие" с подкрепата на община Гоце Делчев.

Велико Търново е водещ град в новите културно-исторически дестинации на Министерството на туризма

Велико Търново е водещ град в новите културно-исторически дестинации на Министерството на туризма. Те са общо осем и бяха представени от министъра на туризма Николина Ангелкова по време на престижния

Изгониха общински съветнк в Русенско за три неизвинени отсъствия

За три неизвинени отсъствия общински съветник бе отстранен от работа в русенската Община Ценово. Енчо Цвятков без уважителни причини не се е явил на три поредни заседания на ОбС,

Доброволци възстановяват Сухата чешма в квартал "Варуша" в Търново

Доброволци от живописния кв."Варуша" в Търново са се заели да възстановят старата чешма и пространството около нея. Общинската съветничка от БСП Валерия Дончева пък осигурила строителни материали за

Горски пожар край село Сопово

Голям пожар гори в момента край село Сопово, община Бобошево. Огънят е тръгнал от сухи треви и храсти, но много бързо навлиза в боровата гора. На място са екипи на пожарната,