снимка на кандидата
Албена Найденова, ВОЛЯ и НФСБ - 24 МИР – София
СОФИЯ - ГРАД
Албена Найденова e водач на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в 24 МИР – София
    Албена Найденова има 44 години разнообразен трудов стаж. Завършила е ВИИ "Карл Маркс" - днес УНСС , специалност "Икономика и организация на промишлеността"
   
   Работи в съвместен проект между КНСБ и Израел, за създаване на квалификационни фондове в България. Участва в изграждане на национална аптечна мрежа. Била е зам. генерален директор на фармацевтичен склад на едро.
   
   Ръководила е собствена фирма за регистриране на аптечни обекти. Била е специалист в Агенцията по лекарствата ИАЛ .
   От 2017 г. е Народен представител, избран от 26 МИР (София област).
   
   Член е на Комисията по труда, социалните и демографски политики и на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.
   
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Доскорошният треньор на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас е пред завръщане в хърватския футбол, пишат местните медии. Литовецът се спряга за нов наставник "Хайдук" (Сплит). Дамбраускас пристигна в Разград от друг местен тим - "Горица". Спортният директор на "Хайдук" Миндаугас Николичиус ще направи всичко възможно да привлече на треньорския пост

Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, раздава съвети онлайн. Красивата рускиня се върна към свое любимо хоби, докато придружава най-добрия ни тенисист на турнирите в Америка. Тя възстанови блога си Beaty & Lifestyle, който бе създала преди няколко години. Сега Лолита се върна към него в един от двата си профила в инстаграм

Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова и първият капитан на "лъвовете" Георги Костадинов временно се разделиха. Полузащитникът вече е възстановен от травмата, която го измъчваше в последно време. Вчера той и половинката му имаха емоционално изпращане. Мечката излетя за Русия, където играе за местния "Арсенал" (Тула)