снимка на кандидата
Дора Христова, ВОЛЯ и НФСБ - 21 МИР - Сливен
Сливен
Дора Христова е водач на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в 21 МИР - Сливен
    Дора Христова е родена в град Ямбол. Придобива висше образование в Икономически университет в град Варна, специалност „Икономика и управление на промишлеността”. Там завършва и следдипломна преквалификация по „Банково дело”.
   Дългият й трудов стаж на отговорни ръководни позиции в престижни, постоянно развиващи се компании и отговорностите, които е носила, са я изградили като добър професионалист във финансово-счетоводната област, данъчното, трудовото и осигурителното законодателство. Доказала еотличните си организационни и комуникационни умения; оперативност и точна преценка на детайлите при решаване на сложни казуси, подбор на персонал и създаването и управлението на отлично работещи екипи от професионалисти; в управлението на проекти, бюджети и др.
   Народен представител е в 44-тото Народно събрание. Активен член е в Комисия Бюджет и финанси , Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика.
   
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Доскорошният треньор на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас е пред завръщане в хърватския футбол, пишат местните медии. Литовецът се спряга за нов наставник "Хайдук" (Сплит). Дамбраускас пристигна в Разград от друг местен тим - "Горица". Спортният директор на "Хайдук" Миндаугас Николичиус ще направи всичко възможно да привлече на треньорския пост

Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, раздава съвети онлайн. Красивата рускиня се върна към свое любимо хоби, докато придружава най-добрия ни тенисист на турнирите в Америка. Тя възстанови блога си Beaty & Lifestyle, който бе създала преди няколко години. Сега Лолита се върна към него в един от двата си профила в инстаграм

Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова и първият капитан на "лъвовете" Георги Костадинов временно се разделиха. Полузащитникът вече е възстановен от травмата, която го измъчваше в последно време. Вчера той и половинката му имаха емоционално изпращане. Мечката излетя за Русия, където играе за местния "Арсенал" (Тула)