Кети МартиноваКети Мартинова
Везни Везни - коопериращ се, честен, ленив
Везни

Не бързайте Може да попаднете в заблуда заради недостатъчно обмислени планове, или защото не остава време да анализирате ситуацията. Не бързайте, а се движете към целите търпеливо и последователно. Става дума както за работата, така и за личния живот. Случващото се в любовта също е доста противоречиво. Внимавайте натрупалите се емоции да не предизвикат нежелан обрат. Тревоги има и вкъщи.

Хитовете на книжния пазар тази седмица: Луксозно издание на "Мечо Пух", Мирослав Пенков преведе на български романа си "Щъркелите и планината"

Мечо Пух стана на 90 години „Труд” издава луксозно вечната книга на А. А. Милн На 14 октомври т.г. се навършат 90 години от появата на „Мечо Пух” – най-обичаната история не толкова за деца, колкото за детето във всеки възрастен, както анторът А. А. Милн пише. Следващата книга от поредицата е „Вече сме на шест години” от 1927 г.

Психолог: След 5 г. брак Уилям и Кейт са все така влюбени

Вчера се навършиха пет години, откакто принц Уилям и Кейт Мидълтън - настоящата херцогиня на Кембридж Катрин, размениха брачните си обети пред погледа на целия свят. Медиите масово отбелязаха годишнината със снимки и клипове, отразяващи най-добрите моменти на двойката, съобщава "Нова телевизия". В. "Дейли мирър" предлага един по-различен поглед -

Камен Донев: Българинът обича да празнува заради храната и напитките

„Празникът трябва да е вътре в човека. Българинът обича да празнува, но не заради самата вяра, а заради атрибутите, свързани с така наречените празници – храна и напитки”, каза пред Нова телевизия актьорът Камен Донев. Броени часове преди най-светлия християнски празник той говори за разликата между вярата и нейната показност.

Ирина Тенчева: Как спрях сина си от училище

Ирина Тенчева спряла син си Спас от училище. Телевизионната водеща сподели с приятелите си във фейсбук майчините си тревоги и притеснени около трудния избор да спре детето си от училище, защото е било насилвано от съучениците си. Ето емоционалната изповед на Ирина Тенчева: Einmal ist keinmal – Онова което се случва само веднъж,

Вели Чаушев има "Видения в небесния театър", написа спомени

Известният актьор разказва  за свои звездни колеги "Случки весели и хубави разказвам в тази своя книга, която току-що излезе от печат. Това са спомени за мои звездни колеги", казва актьорът Вели Чаушев за мемоарите си "Видения в небесния театър". Премиерата ще бъде на 1 май в Борисовата градина на специален щанд на издателство "Захарий Стоянов"

Пещери, язовири и легенди на “входа” на Западните Родопи

Турът може да започне от Кричим към Девин - пътят се вие край три язовира Два дни са малко да се видят забележителностите на трите селища западно от Смолян - Девин, Борино и Доспат, но пък е сигурно, че изживяванията там ще ви накарат да се върнете отново. Заради красивите и гъсти гори, скалисти върхове над просторни била,

Калин Терзийски смени водката с бира

Калин Терзийски смени водката с по-лек алкохол – бира. Писателят, който преди няколко месеца призна, че алкохолизмът му се е завърнал с пълна сила, към днешна дата показва, че е готов да го пребори, пише "България днес". Според очевидци Калин е пазарувал в софийски супермаркет, като е подминал щанда с алкохол без да погледне към бутилките.

Рок на гъдулки (Видео)

Група „Етнотикс” прави рок на гъдулки. Те комбинират възможно най-много стилове, като се водят от българския

Новите 101 отбивки - номер 1 в класациите

„Нови 101 отбивки” на Иван Михалев и Елина Цанкова съдържа невероятни авторски фотографии, полезна информация и точни описания как да стигнете до всяка от новите 101 дестинации (изд. „Сиела”). След феноменалния успех на пътеводителя с идеи за малко известни места в България „101 отбивки”, превърнал се във втората най-продавана книга за 2015 г.

Мая Манолова и Ангел Найденов вдигат сватба

С Мая Манолова ще вдигнем сватба, каза депутатът от БСП Ангел Найденов, цитиран от "България днес". Бившият министър на отбраната потвърди за готвеното бракосъчетание с омбудсмана на Република България. "Все още обаче не сме уточнили датата на церемонията", допълва Найденов. Манолова и Найденов са сгодени от години.