Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

https://www.24chasa.bg/Article/1403604 www.24chasa.bg

В неделя най-големият новинарски сайт с авторска информация - 24chasa.bg стартира с грандиозно шоу на бул. "Витоша" пред клуб Jim Beam. (Виж видео от събитието в галерията)

Всеки наш читател и гост може да застане пред голяма видео стена с логото на 24chasa.bg, да се снима, и да пусне своята фотография във "Фейсбук", да съобщи важна новина, която веднага ще се появи в сайта ни на адрес www.24chasa.bg.

Виж видео от пресконференцията и от "Витоша" в галерията

От 11 до 19 часа ще тече купонът, а "24 часа" дава възможност на всеки желаещ да се снима с Мис България на бул. "Витоша" 33 - пред клуб Jim Beam. Снимките веднага ще се публикуват във фенстраницата на 24chasa.bg във фейсбук, както и в личните страници на снимащите се.

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

Мотото на 24chasa.bg е "Новина на всяка секунда".

В центъра на София от неделя ще се ползва интернет безплатно. В 12 часа на обяд кметът на София Йорданка Фандъкова и председателят на Атлантическия клуб в България Соломон Паси ще участват в старта на най-големите свободни Wi-Fi зони на бул. "Витоша" и площад "Славейков", поддържани от Vivacom.

От вчера "24 часа" дава възможност на своите приятели да спечелят смартфон. Във вчерашния вестника имаше вложка с талон. Всеки, коййто попълни данните си и познае верния отговор на въпроса в талона, ще участват в томбола за смартфон Samsung Galaxy Ace.

Пълните правила на играта може да прочетете във вложката във вестника днес, а подсказка за отговора - в сайта на "24 часа" на адрес www.24chasa.bg.

Ако не сте успели да си купите вестника вчера, елате пак на "Витоша" - там пред клуб Jim Beam момичета на "24 часа" ще раздават талони, с които може да участвате в томболата за смартфон. При тях  ще може да подадете попълнените талони за участие в томболата.

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

През целия ден по пешеходната зона на бул. "Витоша" и пл. "Славейков" ще има програма. Известни български музиканти ще влязат в ролята на улични изпълнители и ще свирят безплатно, така както е безплатен Wi-Fi интернетът от "Виваком". Това са Ангел и Моисей, Бобо и 100 KILA, Криста и Skiller. (Виж на картата горе кога и къде може да ги видиш.)

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

Всички те заедно ще са на финалния концерт от 19 часа - на ъгъла на "Витоша" и "Хан Аспарух". На него ще бъде изтеглен и печелившият талон от томболата за смартфона Samsung S5830 Galaxy Ace.

Елате днес на "Витоша", станете новина в 24chasa.bg, спечелете смартфон (видео)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на