Признахме: лицемерието продължава. А сега накъде?

Официализирането на проучванията и допитванията в изборния ден ги прави негодни за пропаганда, те стават просто информация Колкото и да е логична промяната в закона, няма да стане факт без активна кампания и сериозна медийна подкрепа Ангажирането с обществено значими теми и последователност докрай в търсене на решение по горещи проблеми са две

“Културен” чек за 18-годишните? Куха идея в лъскава опаковка

Дажбата от 200 лв. на абитуриент няма да създаде публика, която да остане в зали и галерии Предложените промени в Закона за закрила и развитие на културата, които предвиждат 18-годишните да получават по 200 виртуални лева за култура, звучат атрактивно, в презентирането им бе използвана запомняща се фраза като културен чек,

3 въпроса след инцидента, в който лекар стана убиец заради крадец

Необходими ли са промени в закона, за да се чувстваме по-защитени в домовете си и как липсата на информация задвижи машината за слухове ДИАНА САВАТЕВА, НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ГЕРБ Рецидивист издъхна от огнестрелна рана след опит за кражба, а уважаван лекар от Пловдив влезе в ареста с тежко обвинение.

2017: Стъпките назад, които бяха по-важни от стъпките напред

От началото на мандата опозицията вдига врява и размахва юмруци, които отиват във въздуха - да си спомним олелията с НДК и "проваленото председателство". И вотът през януари е в същата сюжетна линия, но пред по-голяма публика Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”.

Зловещо повторение в Момчилград на трагедията с Алекс от Поморие и други изумителни истории

Животът, този ненадминат сценарист, прати внезапна смърт в съня на оправдан за двойно убийство, но спаси Тони след скок под влака Поуките никога не са на повърхността и никога не са еднозначни Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист във в. "24 часа". Сега тя е в парламента,

Наказания за хулигани: общи работници или санитари пред очите на всички

Линчът над Станислав от берлинското метро не е за аплодисменти, но наглеците като него е добре да знаят, че не са се отървали с едно леко наказание Шведският урок след ритника на Сундберг е, че истинското обществено порицание не се постига с присъди Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”.

Една сватба, няколко погребения и хиляди блистери

Историята на Мегън и Хари е хит не заради кралския блясък У нас - в седмицата на бюджета ликвидирането на схема за криминален реекпорт на лекарства даде един от възможните отговори защо за здраве се дават все повече пари, а в системата няма промяна към добро Новината за предстоящата сватба на принц Хари и актрисата Мегън Маркъл,

От уважение към живота – погребалните агенти далеч от болниците

Изграждането на надлез до Атия, където загина 16-годишният Костадин, ще отнеме време, но чакането “на пусия” край моргите може да се прекрати веднага Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Коментар на седмицата №3: Премина ли границата “Граница” на Йончева

Филмът прилича на разбъркана мозайка – парченцата уж са част от действителността, но показват деформирана картина Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. Разстоянието от оградата до най-близките черни пътища е около километър –

Премина ли границата “Граница” на Йончева

Филмът прилича на разбъркана мозайка – парченцата уж са част от действителността, но показват деформирана картина Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. Разстоянието от оградата до най-близките черни пътища е около километър –

Без мелодрама за Антония с ампутираните крака

С “24 часа” искаме да дадем шанс на младата жена да бъде пълноценна във втория си живот, защото истинската помощ не е подаяние, а създаване на възможности да си помогнеш сам Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Сравнете какво направиха достойният лекар Николай Петров и снишаващият се кмет Паунов

Двойният стандарт обърква: почтеният е губещ, непукистът - оцеляващ Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. “24 часа” ще ги публикува в приложението “Тренд” в “Колонка на депутата”. Един достоен български лекар пое риска да нагази

Да се боим от водния ад много преди първата капка

Чия е вината за трите жертви и калния потоп в Бургаско? На хората, на природата или в “разваления телефон” помежду ни? Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. “24 часа” ще ги публикува в приложението “Тренд” в “Колонка на

Става ли оградата забранена територия – заблуди и съмнения

Ровът под бодливата тел не е сензация, а знак за проблем, който бе поставен на парламентарен контрол доста преди снимката да се появи в мрежата Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Възход и (дано) падение на измамниците

Защо след поредица жалби срещу Спас, преди да се “прероди” в Александър, той остава недосегаем 4 г.? Не е необходимо да хванеш телефонен мошеник “на терен”, за да го осъдиш Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Кога цигара се гаси с пожарогасител?

Връзкарските назначения дразнят неистово хората, но схемите за пред медии са имитация на решение Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. “24 часа” ще ги публикува в приложението “Тренд” в “Колонка на депутата”.

Сезон под знака на един ритник

Хулиганщината на Ралф Сундберг продължава да гневи и възмущава, защото чрез нея се видя как правата на престъпника са гарантирани, а на жертвата - не Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Айтос влезе в новините заради две мелета и Гринго, но това не го прави Асеновград

След като едни закрилници видяха ромска вендета в обикновен бой, да чакаме ли други да обявят гаджето на Софи Маринова за жертва на ксенофобия? Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Колонка на депутата: Идва ли краят на оборотния бизнес “обжалване”

КОЛОНКА НА ДЕПУТАТА  Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. Не природата е пренебрегната с последните промени в Закона за опазване на околната среда, излишни са нейните псевдозащитници Първото президентско вето на закон,

Защо 3000 лв. гаранция за дребен подкуп, а едва 500 за върл иманяр?

Ако искаме туризъм от друга класа, трябва да осъзнаем необходимостта от промяна не само на децибелите, но и на отношението към собствената ни история Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Коментар на седмицата №3: Хладнокръвно за убийството на малката Никол

Шокът и болката дават морално право на близките да говорят каквото чувстват, останалите сме длъжни да следваме фактите и да разберем какво е събрало в един асансьор 11-годишното момиче и убиеца Лавина от мнения, които се люшкат в абсолютни крайности, беше предизвикана от убийството на 11-годишната Никол Йончева в Бургас.

Хладнокръвно за убийството на малката Никол

Шокът и болката дават морално право на близките да говорят каквото чувстват, останалите сме длъжни да следваме фактите и да разберем какво е събрало в един асансьор 11-годишното момиче и убиеца Лавина от мнения, които се люшкат в абсолютни крайности, беше предизвикана от убийството на 11-годишната Никол Йончева в Бургас.

Колонката на депутата: Нови дроги пържат мозъка и рушат личността

Не само наргилетата са проблем, час по-скоро да започнат наркотестове по училищата. Едно поколение вече е “закърмено” със синтетика – вижда се в пробите на младите шофьори Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Колонка на депутата: Слънчев бряг ще надживее всички ни

Скандали, протести и децибели изместват фокуса от най-важното – България има уникална туристическа марка, оцеляваща в две епохи. Но с повече старание може и да я съсипем Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми.

Унизителният провал на първото дело за лов на мигранти и “мъченичеството” на Перата

По-лошо от това Петър Низамов отново да остане ненаказан е да бъде последван като пример за подражание Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. “24 часа” ще ги публикува в приложението “Тренд” в “Колонка на депутата”.

Колонка на депутата: Еко ли е да пазим природата, без да мислим за хората?

1/3 от България е в “Натура 2000” – ах, този зелен балон Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. “24 часа” ще ги публикува в приложението “Тренд” в “Колонка на депутата”. Две жени попаднаха в “Пирогов” само за седмица след

Колонка на депутата: Трябва ни по един (малък) герой всеки ден

Толкова боледуваме от недостиг на добрина, че приемаме като подвиг прости неща като това някой да получи помощ навреме. Не може без скандали и Динковци, но да не ги търсим и там, където ги няма Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента,

3000 лв. глоба за многодетна от ромска махала! Виц ли е?

КОЛОНКА НА ДЕПУТАТА Диана Саватева стана народен представител, след като много години беше журналист в “24 часа”. Тя сега е в парламента, но продължава да пише по актуални теми. “24 часа” ще ги публикува в приложението “Тренд” в “Колонка на депутата”. Майката на 6 деца от бургаския квартал “Победа” с преобладаващо ромско население трябва да

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лошите новини за мениджъра на "Манчестър Юнайтед" Оле Гунар Солскяер нямат край. "Червените дяволи" са в невиждана от години криза, а сега се яви пореден проблем. Вратарят Давид де Хеа се контузи по време на евроквалификацията на Испания срещу Швеция (1:1) във вторник вечерта. Стражът получи мускулна травма на "Арена Солна" при опита си да изчисти

Фотосесия на модел събра очите на минувачите до известен столичен мол. В ролята на импровизирана съблекалня се превърна колата на моделката, която сменяше тоалетите на самата улица и предизвика фурор сред преминаващите покрай автомобилът и

Навръх рождения си ден бе привикана пред Темида силиконовата миска Гергана Райчевска, видя "България Днес". Скандалната плеймейтка е призована като пострадала от трафик на хора, за да даде показания срещу сочените за нейни сводници. Напук на топлото и слънчево време едрогърдата мадама се появи вчера в спецсъда на столичната ул