Румяна Денчева

Румяна Денчева

Репортер


Социални мрежи

Премиерът Кирил Петков защити Иван Христанов (вдясно) и обяви, че изцяло застава зад действията му и тези на неговия екип.
Премиерът Кирил Петков и Кристалина Георгиева
Цените на стоките ще бъдат обявявани в левове и евро в продължение на една година, след 1 февруари 2024 г. ще може да се плаща само с единната европейска валута.
Въпреки по-високите цени на жилищата средният размер на отпусканите напоследък ипотечни кредити се е повишил само с 5%, което е признак за известно охлаждане на ипотечния пазар.
Печатницата на БНБ
Шефът на бюджетната комисия Любомир Каримански (в редата) поиска в четвъртък планът за въвеждане на еврото у нас да мине и през Народното събрание.
Асен Василев с Кирил Петков, премиерската съпруга Линда и две от дъщерите им по време на един от техните планински преходи
Милен Велчев: Дано управляващите разберат, че да потушават недоволство с още и още пари, е основен фактор за по-висока инфлация
Мартин Димитров: С газовия рекет Русия иска да свали правителството и да разедини ЕС
Илия Лингорски
БНБ
АНДРЕЙ ГЮРОВ
Андрей Гюров - председател на парламентарната група на "Продължаваме промяната"
Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор
Цветан Цветков
Двойно по-скъпи банкови такси само за година (Графика)
Финансовият експерт на БСП Румен Гечев предложи да се замразят депутатските заплати, за да отидат повече пари за хората с увреждания.
 СНИМКА: Румяна Тонева
Любомир Каримански. Кадър от видео на Би Ти Ви.
Евро банкноти
Снимка: Пиксабей
Европейски банки и пенсионни фондове взеха дълга ни от американските бабички
Заради силното поскъпване на отделни стоки и услуги у хората ще се запази усещането за по-малък разпологаем доход, въпреки че ръстът на заплатите щял да компенсира инфлацията.
Павел Тонев, директор на Агенция "Митници"
Асен Василев
Снимка: Румяна Тонева
Банките, при които услугите на банкомат и досега бяха платени, са вдигнали цените.
Най-много пари българинът продължава да дава за застраховка на колата си.
Плащаме данъци с отстъпка до края на март
Валентин Михов има магистърски степени по международни икономически отношения от МГИМО и по бизнес администрация от INSEAD. Бил е консултант и младши партньор в консултантската фирма McKinsey и е ръководил проекти в най-големите банки в България, Германия и Русия - Коммерцбанк, Сбербанк Русия, Сбербанк Европа в Австрия.
Финансовият министър Асен Василев на пресконференцията днес.
Нина Стоянова: Телефонът става банкова карта
Кирил Ананиев е дългогодишен зам.-министър на финансите. По време на третия кабинет на ГЕРБ зае поста на здравен министър в продължение на близо 3 години, след което се върна обратно във финансовото министерство, за да го оглави. Бил е и член на управителния съвет на здравната каса и председател на съвета.
Банките - стабилни и в кризата
Димитър Радев: България е в добра позиция за приемане на еврото
Двойно се е увеличил делът на хората, които са готови да не плащат данъци, но на тези, които се издължават съветно остава висок - 71,4%.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Злополука е претърпяла дъщерята на президента Дарина Радева, видяха загрижените топпапараци на "България Днес". Красавицата се разходи до НАТФИЗ в столицата, за да се срещне с приятели, въпреки превързаната й ръка. В топлите пролетни дни тя заложи на небрежен стил и младежка класика - дънки с потник и кецове

Дружеска засечка на тротоара зарадва актьорите Камен Воденичаров и Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото. Двамата радушно се поздравиха, размениха приятелски думи и отпрашиха с широки усмивки след приятния лаф по задачи. Снимки: "България

Бригадир Аспарухов провери обстановката около столично заведение, видяха незабележимите папараци на "България Днес". Бившият разузнавач показа, че все още е в играта, след като няколко пъти обиколи един и същ периметър, оглеждайки всеки един детайл. Снимки: България