Премиерът Бойко Борисов бе събрал половината правителство при представянето на системата за контрол на горивата. На презентацията присъстваха министрите Владислав Горанов, Росен Желязков, Младен Маринов, Емил Караниколов, главният прокурор Сотир Цацаров и шефовете на парламентарни комисии Менда Стоянова и Емил Димитров.
Шефът на комисията за борба със сивата икономика Емил Димитров и Данаил Кирилов - шеф на правната, се консултираха в движение по време на дебатите за закона за горивата.
Евгений Иванов
Непотърсените акции ще повишат оборотите на фондовата борса.
НАП прилага тайна формула, с чиято помощ залавя данъчни нарушители в зависимост от съотношението на материалните запаси към продажбите.
Статутът на митническите инспектори ще се повиши от 8 януари догодина.
Във видинския квартал “Нов път” дори жителите не знаят тяхната къща на кой точно номер и на коя улица е. Но това не им пречи да имат регистрирани фирми.
Карина Караиванова  СНИМКА: "24 часа"/ Архив
Министър Теменужка Петкова  СНИМКА: Архив
Всички рекламни и информационни материали на пенсионните фондове трябва да са на ясен и разбираем език.
Банки свалят такси, преводи в евро ще поевтинеят 10 пъти (Инфографика)
СНИМКА: Архив
БНБ определи 10 важни банки с 
по-висок буфер за отпуснати заеми
Владислав Горанов. Снимка Архив
Новопостроените жилища в България най-често не са декларирани и общините имат малко възможности да си съберат данъка.
Задължителната полица “Гражданска отговорпност” се очаква да поскъпне с 10% от следващата година, след като през тази цената се вдигна с близо 30%.
Фирми, които заради своята дейност построяват пречиствателни станции, тунели, тротоари и други инфраструктурни обекти, които се намират на държавни или общински терени, да могат да приспадат ДДС за тях.
Ева Майдел: Всички преводи в евро, а не само банковите ще станат по-евтини
Дума на седмицата - кеш
Преди да изчислят данъка, който дължат фермерите имат право да приспаднат разходи за дейността си.
Таксите за преводи в евро падат драстично от 2019 г. (Обзор)
Ралица Агайн: Няма процедура, с която да спрем “Олимпик” да работи в България
Има застраховки, които осигуряват лечение на стойност и до 1 млн. евро.
СНИМКА: Ройтерс
Министър Румен Порожанов обясни лично в събота на земеделските стопани, чиито животни подлежат на евтаназиране, че това са европейските и световни ветеринарни мерки, които България се е задължила да спазва.
Ръстът на финансовия лизинг за товарни автомобили е по-висок от ръста при покупката на леки автомобили.
Покупката на такава яхта в европейска страна от български гражданин няма как да не бъде научена от българската НАП броени часове след като е направена.
Стоян Мавродиев  СНИМКА: Архив
Никой не иска да смята “Софибор”, БНБ го спира
Новите рейтинги ни приближават към А отбора
Комисията за финансов надзор
Българските левове се печатат в печатницата на БНБ. От миналата година тя има сертификат и за производството на евро.
Евгений Иванов
Кирил Петрунов
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца