Георги Милков, gmilkov@24chasa.bg, Facebook: 24 часа

Специален кореспондент

Георги Милков е специален кореспондент на в. „24 часа“ и мениджър на проекта TREND. Дългогодишен военен кореспондент в Близкия изток и Африка, пише по въпросите на тероризма, сигурността и международните отношения.
Социални мрежи
https://www.facebook.com/geomilkov/
Негово Високопреосвещенство митрополит Антоний е роден на 17 януари 1978 г. в Стара Загора. Завършил е Богословския факултет на СУ “Св. Климент Охридски”. Избран е за Западно- и Средноевропейски митрополит от Светия синод на Българската православна църква на 27 октомври 2013 г.
Проф. Николай Михайлов: Успехът е възможност да реализираш идеите си
Джордж Маргонис: Основната ни цел е да
заменим напълно цигарите
с бездимни алтернативи
В ислямския брак интересите на съпругата се гарантират от нейната зестра.
Хусейн Хусейнов, посланик на Азербайджан в България
Соломон Паси: При общо пропадане на държавата никой не е имунизиран
Георги Милков
Проф. Сатору Нишикава e специалист в областта на мениджмънт на риска при бедствия. Той е главен презентатор от японска страна в семинара, който се провежда във Велико Търново между 8 и 11 ноември за предизвикателствата при сеизмични рискове. В него участват експерти от страните от Западните Балкани, Хърватия и Япония.
Джузепина Дзара е посланик на Италия в България от януари 2021 г. Родена в Салерно, дипломира се със специалност “Политически науки и международни отношения” от университета в Урбино. Започва дипломатическата си кариера през 1991 г., а първият й мандат зад граница е в България (1994 - 1998). След това работи в мисиите на Италия в Отава, Канада и в ООН в Ню Йорк (2006 – 2009).
Димитриос Хронопулос е посланик на Гърция в България от октомври 2019 г. Завършил е Юридическия факултет на Атинския университет, има следдипломна квалификация от Харвардския университет в САЩ. Работил е в посолствата на Гърция в Турция, САЩ, Германия и Нидерландия, както и в представителството на страната в НАТО.
Счупеният Кадафи
Флоранс Робин е посланик на Франция у нас. Родена е на 12 август 1959 г. Доктор по епистемология и история на точните науки и научните институции от парижкия Университет. Кавалер на Националния орден на Почетния легион, офицер на Националния орден за заслуги, Кавалер на Ордена на изкуствата и литературата, Командор на Ордена на академичните палми.
Лаша Дарсалия е заместник министър на външните работи на Грузия от 2018 г. Преди това е бил началник на отдел в грузинската разузнавателна служба (2016-2017) и директор на отдела за сигурност и анализи в Националния съвет за сигурност на Грузия (2009-2016). Завършил е международни отношения в университета на Есекс.
Борислав Дионисиев
Джабраил е като декор за снимки на зомби апокалипсис филм.
Как падна от самолета бъдещето на Афганистан (видеозавещание)
Георги Милков
Д-р Мохаммад Фазил Сайфи е управляващ посолството на Афганистан в София от 2020 г. Бил е посланик на Афганистан у нас (2002-2005) и в Туркменистан (2008-2015) и съветник на външния министър по въпросите на Русия, Кавказ и Централна Азия (2015-2019).
Барбадос, ти роден наш!
Дойде ли времето на новия Кадафи
Светлан Стоев е министър на външните работи в служебното правителство на Стефан Янев от 12 май 2021 г. Преди това е бил посланик в Дания (2019-2021), директор на държавния протокол (2016-2018), посланик в Швеция (2012-2016), административен секретар на МВнР (2009-2011) и посланик в Бон, Германия (2005-2009).
Айлин Секизкьок е посланик на Турция в България от 15 януари 2020 г. Преди това е била заместник-ръководител на главната дирекция по сигурност и разузнаване в турското министерство на външните работи. Била е на дипломатическа работа в Киев, Стокхолм, Берлин и Аман.
Ради Найденов
Видеокоментар: Цената за победата падна 3 пъти за 30 години
Георги Милков: Не гласуваме за “тия”, а за себе си (Видео)
Германска танкова дивизия на съветската граница
26 юли, 17 часа: Ало, Космос! Говори България!
Мирослав Зафиров - мъжът в сянка зад примирието с “Хамас”
Мирослав Зафиров (вляво) с лидера на "Хамас" Исмаил Хания
Елеонора Димитрова, посланик на България в Индия
Яцек Олчак, главен изпълнителен директор на “Филип Морис Интернешънъл”
Израел трябва да се плаши от себе си, не от ракетите на Газа
Тримата големи на Ялтенската конференция. Болън е вляво зад Чърчил.
Георги Милков под прикритие в публичен дом (Видео)
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Не изпуска от ръка телефона си Деница Гаджева, известна и като Сидерова, установиха тайнствените папараци на "България Днес". Половинката на Волен демонстрира перфектна визия, облечена в черни дънки, яке и шапка. Снимки: България

Гей афера в сръбския футбол тресе обществеността в западната ни съседка. Става въпрос за двама играчи, които са бисексуални, съобщава "Курир". И двамата крият като крак на змия склонността си към един и същи пол, а за параван служи фактът, че се представят публично като примерни, семейни хора. Но това не е всичко

Може да си супер звезда на театралната сцена и в киното, но когато живееш в България, това не значи кой знае какво. Доказва го актьорът Стефан Мавродиев, който сам си пазарува каквото му е необходимо и си носи торбите. Ако беше в Америка, щеше да има поне двама помощници. Снимки: България