Георги Милков

Специален кореспондент

Георги Милков е специален кореспондент на в. „24 часа“ и мениджър на проекта TREND. Дългогодишен военен кореспондент в Близкия изток и Африка, пише по въпросите на тероризма, сигурността и международните отношения.
Социални мрежи
https://www.facebook.com/geomilkov/
Невиждани мощи на светите братя Кирил и Методий идват от Света гора
Георги Ганев е икономист, депутат от “Демократична България”, член на парламентарните комисии по бюджет и финанси и по труда, социалната и демографската политика.
Проф. Даниел Вълчев Снимка: Архив
Вселенския патриарх Вартоломей
Храмът "Възкресение Христово" на Велика събота
Ловчански митрополит Гавриил
Георги Милков СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА
За клетвата на Кирил Петков и министрите му патриархът не бе сред гостите в Народното събрание, каквато традиция следват премиерите от Симеон Сакскобругготски насам.
Вицепрезидентът Илияна Йотова бе топло посрещната от българите в Битоля.
СНИМКИ: АВТОРЪТ
Илияна Йотова ограмотява медиите от РСМ: Четете българската конституция (Обзор, видео)
Десетки искаха да се снимат с вицепрезидента Илияна Йотова
Грегоар Вердо: Съчетанието от принципа на намаляване на вредата и технологичните иновации е истинско събитие
Хенри Кисинджър СНИМКА: РОЙТЕРС
Димитър Ганев, Харалан Александров и Добромир Живков в тв студиото на “24 часа”
12 века след Кирил и Методий Ватиканът даде на дядо Антоний да служи в папската базилика (обзор)
Митрополит Антоний служи литургия в “Санта Мария Маджоре” в Рим 12 века след светите братя Кирил и Методий
Росен Йорданов: Путин беше като восъчен, по това познах, че ще започне война
Мадлин Олбрайт в София през 1999 г.
Алжир и България установяват дипломатически отношения преди 60 г.
Убийството на Авел
Илюстрация Якобо Тинторето
Вержиния Джевелекова, мениджър „Връзки с обществеността”, „Филип Морис България”.
Халид Факих е посланик на Кралство Саудитска Арабия в България. Започва работа за саудитското министерство на външните работи през 1992 г. Работил е в постоянните представителства на Саудитска Арабия в към ООН в Женева и Ню Йорк, както и в саудитското посолство в Хага, Нидерландия.
Завещание на седмицата: Дрънчи на добро! (Видео)
Негово Високопреосвещенство митрополит Антоний е роден на 17 януари 1978 г. в Стара Загора. Завършил е Богословския факултет на СУ “Св. Климент Охридски”. Избран е за Западно- и Средноевропейски митрополит от Светия синод на Българската православна църква на 27 октомври 2013 г.
Проф. Николай Михайлов: Успехът е възможност да реализираш идеите си
Джордж Маргонис: Основната ни цел е да
заменим напълно цигарите
с бездимни алтернативи
В ислямския брак интересите на съпругата се гарантират от нейната зестра.
Хусейн Хусейнов, посланик на Азербайджан в България
Соломон Паси: При общо пропадане на държавата никой не е имунизиран
Георги Милков
Проф. Сатору Нишикава e специалист в областта на мениджмънт на риска при бедствия. Той е главен презентатор от японска страна в семинара, който се провежда във Велико Търново между 8 и 11 ноември за предизвикателствата при сеизмични рискове. В него участват експерти от страните от Западните Балкани, Хърватия и Япония.
Джузепина Дзара е посланик на Италия в България от януари 2021 г. Родена в Салерно, дипломира се със специалност “Политически науки и международни отношения” от университета в Урбино. Започва дипломатическата си кариера през 1991 г., а първият й мандат зад граница е в България (1994 - 1998). След това работи в мисиите на Италия в Отава, Канада и в ООН в Ню Йорк (2006 – 2009).
Димитриос Хронопулос е посланик на Гърция в България от октомври 2019 г. Завършил е Юридическия факултет на Атинския университет, има следдипломна квалификация от Харвардския университет в САЩ. Работил е в посолствата на Гърция в Турция, САЩ, Германия и Нидерландия, както и в представителството на страната в НАТО.
Счупеният Кадафи
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Злополука е претърпяла дъщерята на президента Дарина Радева, видяха загрижените топпапараци на "България Днес". Красавицата се разходи до НАТФИЗ в столицата, за да се срещне с приятели, въпреки превързаната й ръка. В топлите пролетни дни тя заложи на небрежен стил и младежка класика - дънки с потник и кецове

Дружеска засечка на тротоара зарадва актьорите Камен Воденичаров и Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото. Двамата радушно се поздравиха, размениха приятелски думи и отпрашиха с широки усмивки след приятния лаф по задачи. Снимки: "България

Бригадир Аспарухов провери обстановката около столично заведение, видяха незабележимите папараци на "България Днес". Бившият разузнавач показа, че все още е в играта, след като няколко пъти обиколи един и същ периметър, оглеждайки всеки един детайл. Снимки: България