20 години франкофони, цял живот галфони
Снимка: Андрей Белоконски
Цялата делегация на "Хамас" в лоби бара на хотел "Принцес", преди да бъде изгонена от ДАНС.
Снимка: Авторът
Делегацията от "Хамас", водена от Исмаил ал Ашкар (вдясно), с шефа на Центъра за близкоизточни изследвания Мохд Абуаси (вляво).
Арабски хакери удариха Министерство на външните работи
Ербил - чудна столица без държава
Обосновано съмнение за "Хизбула"
Бомбеният атентат от 18 юли 2012 г.
Снимка архив
Д-р Мохд Абуаси - директор на Центъра за близкоизточни изследвания
Терористите в Бургас с паспорти от Австралия и Канада
НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ
Младенов и колегата му Зебари при откриването на българското посолство
Външният министър Николай Младенов с президента на Израел Шимон Перес.
Георги Милков
Американски военни самолети С-130 извършват редовни полети до Южния полюс. Те превозват не само работещите в полярната база на САЩ, но и около 200 туристи годишно.
Главният храм на Великата ложа на Куба е на 11-ия етаж в сградата на бул. "Алиенде"№508. Там е и кабинетът на Великия майстор Еваристо Торес. На покрива е монтиран глобус, увенчан с пергел, а над входа е емблемата на кубинската Велика ложа.
Шейх Хумам Хамуди
“Триумфът на смъртта” - платно на Питер Брьогел в мадридския музей “Прадо”.
Д-р Илко Димов и съпругата му д-р Живка Хаджидимитрова от Стара Загора са написали безброй писма и петиции до всевъзможни български институции с молба за помощ.
Д-р Живка Хаджидимитрова
Калоян Махлянов - Котоошу
ГЕОРГИ МИЛКОВ
Владетелят на Джохор Бару султан Ибрахим (вдясно) на погребението на баща си 
СНИМКА: РОЙТЕРС
Пожарникари гасят горящи коли в Бейрут.
Д-р Патрик Келер
МАСУМ АБДА МОХАМЕД
Масум прекарва в Гуантанамо, облечен в оранжев гащеризон под номер 330, почти 8 г. Пред съда той обяснява, че не знае какво означава джихад. За него това било футболен отбор. СНИМКА: РОЙТЕРС
Муафак ал Асаад
Ген. Крум Александров
Това е 22-годишният мароканец Юнис Тсули, осъден на 10 г. затвор.
СНИМКИ: “24 ЧАСА”
След освобождаването му от затвора в Гуантанамо Махди Газали получи шведски паспорт и се завърна в Швеция, след което изчезна.
Шведският гражданин Махди Газали след освобождаването му от затвора в Гуантанамо и заснетият на летището в Бургас атентатор. Според Бакри това е един и същ човек.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Починал е бащата на президента Румен Радев - Георги. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов пред журналисти в Смолян преди минути. Сутринта се чухме с президента Румен Радев, за да му изкажа съболезнованията си. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Смолян. "Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования

Очаквания пик на COVID-19 според всички експерти се очаква да настъпи в България през следващите 2-3 седмици. Състоянието на болниците и отделенията в страната, които ще трябва да приемат нарастващия брой заболели обаче буди силна и оправдана тревога. Снимки на хора публикувание в социалните мрежи от инфекциозните отделения във Видин и Велико

Всички регистрирани безработни в бюрата по труда да полагат задължителен 14-дневен труд в селското стопанство. Това иска Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ), която изпрати официално писмо до Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и съобщи за исканията си в прессъобщение до медиите