Боряна Цачева
(+359 2) 942 2512

Боряна Цачева

Заместник главен редактор

Боряна Цачева е заместник-главен редактор на "24 часа"
Социални мрежи

Мишо Михайлов във времето, когато е глас на Костов и ръководи инициативата “Българският Великден”. 
СНИМКА: ДЕСИСЛАВА КУЛЕЛИЕВА
СНИМКА: НАТАША МАНЕВА
Проблем в БСП няма - и Първанов, и Сергей са утвърдени лидери
Първанов закрива БСП, прави български ПАСОК
Алекс Алексиев
Алекс Алексиев е научен сътрудник в института “Хъдсън” във Вашингтон, експерт по международна сигурност и радикален ислям. Той е роден през 1941 г. в България, син на убития след 9 септември 1944 г. голям наш художник и фейлетонист Райко Алексиев. Бил е съветник на бившия премиер Филип Димитров. Работил е за корпорация "Ранд", негови анализи по националната сигурност са се ползвали от Пентагона и ЦРУ.
Алекс Алексиев (вдясно) разговаря с писателя Васил Станилов на дискусията, посветена на 100 г. от рождението на Роналд Рейгън. Експертът по международна сигурност обясни пред пълната зала в културния дом “Красно село” защо Рейгън е третият велик президент след Вашингтон и Линкълн.
СНИМКА: ПАРСЕХ ШУБАРАЛЯН
Екатерина Бончева
Снимка архив
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Ирка, секретарка на
Сергей, говорила по
кръчми как
ще ударят
Руменовците
Епископ Христо Пройков, дядо Неофит и Тивериополският митрополит Тихон пеят заедно във възхвала на св. Кирил в църквата “Сан Клементе”.
Нека божията благодат се изсипе върху българите
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гунди отново е на върха с нов рекорд сред почитателите на футбола и книгите и живее свой живот след първото си излизане на пазара през 2018 г. "Това е първата книга, която подарих на тогавашния ми приятел, а към настоящия момент вече удостоен с титлите съпруг и татко", пише читателка в инстаграм канала на издателство "Труд"

Пролетта е времето, когато шарановите риби започват да се хранят активно след дългата зимна летаргия. По нашите затворени водоеми най-разпространена е каракудата. Именно затова тя е и една от най-търсените риби. Особено когато става дума за риболов на плувка или фидер. Сега тече забрана за риболов на по-голямата част от водоемите в страната

Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, заряза суеверието и е с него в Париж. Рускинята ще подкрепя най-добрия ни тенисист по време на втория турнир от Големия шлем "Ролан Гарос". Това ще е първата надпревара на българина по време на сезона на клей, на който тя ще присъства. Лолита пропусна всички турнири на червения корт в Европа