До 1350 лв. за  стажант - чиновник от 1 август
Южноафриканка държи пред премиера Бойко Борисов ластик за автомобилна седалка, който той да пререже. Вчера министър-председателят откри завод за кожени седалки за автомобили в софийското село Мусачево, собственост на компанията ALC от РЮА. В него ще се произвеждат 60% от седалките за луксозните автомобили BMW.
Министърът на икономиката Делян Добрев минава зад гърба на енергийния министър от правителството на НДСВ Милко Ковачев на форум за инвестиции във ВЕИ.
Морето поевтинява с 30% в Гърция, скоро и у нас
Автомати пускат пари срещу боклуци
Премиерът Бойко Борисов се ръкува с председателя на КРИБ Огнян Донев след подписването на споразумението . В средата е президентът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев.
Тролеите са най-екологичният транспорт, но почти всички, които се движат в България, са амортизирани.
Отпускат още година за платено висше
Зам.-министърът на енергетиката Евгения Харитонова и посланикът на Дания Коре Янсон (вляво) откриха във вторник конференция,  посветена на деня на българската енергетика.
АЛЕКСАНДЪР КОЛЕВ
Нона Караджова
Симеон Дянков реже 27 общини от помощ за европроекти
Правителственият проект трябва да бъде изпълнен до 2022 г.
34 млрд. кубика газ до Девенци
50 милиона за пързалка и атракции в столицата
Служителка в Министерски съвет оправя микрофона на вицепремиера Симеон Дянков. Той следеше как министър Ивайло Московски подписва договорите.
ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ
Чиновникът с 3500 лева заплата максимум
При най-скъпите морски лагери децата могат да вземат и уроци по каране на сърф или ветроходство. 
АВТОР: БУЛФОТО
При леката версия на ол инклузива изборът от блок масата е силно ограничен.
Симеон Дянков е принципал на АДФИ.
Лиляна Павлова: Трусът събори вместо ДНСК незаконни постройки
Клошари искали по 100 лв. на ден да не ровят в кофите
Валери Димитров, председател на Сметната палата
Екоминистърът Нона Караджова и заместничката  Ивелина Василева откриха изложба на фотографии, посветени на водата, чийто автор е фоторепортерът на в. "24 часа" Десислава Кулелиева.
НОНА КАРАДЖОВА
СИМЕОН ДЯНКОВ
Пунктовете за метали не стигат
Брюксел против винетките, иска такса на километър
Пишат на сиренето от палма, че е имитация
Застрахователи ще връщат туристите от чужбина
НОНА КАРАДЖОВА
Рекламират България и с дъждобрани
Всяка нива ще трябва да си има водомер, ако бъдат приети предложенията на ЕК.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тя винаги е била неудобна, а търсенето й занимание самотно КОЙ Е ТОЙ Журналистът Павел Владимиров ще бъде водещ на най-новия уеб сериал у нас. "Скритата истина" ще търси отговори на редица обществени проблеми основно чрез скечове и шеги, а първият епизод, който е посветен на убития в катастрофа навръх Великден телевизионен водещ Милен Цветков

Данна стана на 16 г., направи синьо парти Чисто нова песен получи най-малката фолкпевица у нас. Данна беше възнаградена с подаръка за 16-ия си рожден ден, след като принудително беше в тримесечно творческо затишие заради коронавируса. Това е първата й самостоятелна песен, откакто започна да гради кариера. Досега тя имаше няколко дуета

Предлагат кумуване и бой в края на тържеството "Срам те е от твоите роднини, а се налага да се ожениш. Обади ми се, ще ги заместим". Така започва обява в социалните мрежи, която се превърна в хит напоследък. Предприемчива дама Николина Георгиева предлага нестандартната услуга да е гост под наем на сватба срещу заплащане