До 1350 лв. за  стажант - чиновник от 1 август
Южноафриканка държи пред премиера Бойко Борисов ластик за автомобилна седалка, който той да пререже. Вчера министър-председателят откри завод за кожени седалки за автомобили в софийското село Мусачево, собственост на компанията ALC от РЮА. В него ще се произвеждат 60% от седалките за луксозните автомобили BMW.
Министърът на икономиката Делян Добрев минава зад гърба на енергийния министър от правителството на НДСВ Милко Ковачев на форум за инвестиции във ВЕИ.
Морето поевтинява с 30% в Гърция, скоро и у нас
Автомати пускат пари срещу боклуци
Премиерът Бойко Борисов се ръкува с председателя на КРИБ Огнян Донев след подписването на споразумението . В средата е президентът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев.
Тролеите са най-екологичният транспорт, но почти всички, които се движат в България, са амортизирани.
Отпускат още година за платено висше
Зам.-министърът на енергетиката Евгения Харитонова и посланикът на Дания Коре Янсон (вляво) откриха във вторник конференция,  посветена на деня на българската енергетика.
АЛЕКСАНДЪР КОЛЕВ
Нона Караджова
Симеон Дянков реже 27 общини от помощ за европроекти
Правителственият проект трябва да бъде изпълнен до 2022 г.
34 млрд. кубика газ до Девенци
50 милиона за пързалка и атракции в столицата
Служителка в Министерски съвет оправя микрофона на вицепремиера Симеон Дянков. Той следеше как министър Ивайло Московски подписва договорите.
ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ
Чиновникът с 3500 лева заплата максимум
При най-скъпите морски лагери децата могат да вземат и уроци по каране на сърф или ветроходство. 
АВТОР: БУЛФОТО
При леката версия на ол инклузива изборът от блок масата е силно ограничен.
Симеон Дянков е принципал на АДФИ.
Лиляна Павлова: Трусът събори вместо ДНСК незаконни постройки
Клошари искали по 100 лв. на ден да не ровят в кофите
Валери Димитров, председател на Сметната палата
Екоминистърът Нона Караджова и заместничката  Ивелина Василева откриха изложба на фотографии, посветени на водата, чийто автор е фоторепортерът на в. "24 часа" Десислава Кулелиева.
НОНА КАРАДЖОВА
СИМЕОН ДЯНКОВ
Пунктовете за метали не стигат
Брюксел против винетките, иска такса на километър
Пишат на сиренето от палма, че е имитация
Застрахователи ще връщат туристите от чужбина
НОНА КАРАДЖОВА
Рекламират България и с дъждобрани
Всяка нива ще трябва да си има водомер, ако бъдат приети предложенията на ЕК.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Баровеца, Димана и Ашли пеят и преподават едновременно  Фолкпевицата Димана, която изгря на чалга сцената преди 15-ина години, е преподавател по музика в училище "Княз Александър I" в Пловдив. Тя преподава на деца, след като се дипломира в специалност "Музикална педагогика" в Пловдивския университет

Ивайло Найденов е от вълната талантливи юноши на "Левски", които получават шанс за изява в тежкия за клуба момент. 22-годишният играч е титуляр на десния фланг на "синята" защита този сезон. Той наследи на поста бившия капитан Живко Миланов. По време на кариерата си при юношите той се подвизаваше като халф и все още се напасва на новата си позиция

Унизителните заплати принуждават актьори да се кривят на екрана КОЙ Е ТОЙ Владимир Ковачев е на 27 г., от София. Завършва Академията за театрално и филмово изкуство със специалност "Актьорство за драматичен театър", но съдбата го отвежда в Българската национална телевизия, където започва като координатор в "По света и у нас"