До 1350 лв. за  стажант - чиновник от 1 август
Южноафриканка държи пред премиера Бойко Борисов ластик за автомобилна седалка, който той да пререже. Вчера министър-председателят откри завод за кожени седалки за автомобили в софийското село Мусачево, собственост на компанията ALC от РЮА. В него ще се произвеждат 60% от седалките за луксозните автомобили BMW.
Министърът на икономиката Делян Добрев минава зад гърба на енергийния министър от правителството на НДСВ Милко Ковачев на форум за инвестиции във ВЕИ.
Морето поевтинява с 30% в Гърция, скоро и у нас
Автомати пускат пари срещу боклуци
Премиерът Бойко Борисов се ръкува с председателя на КРИБ Огнян Донев след подписването на споразумението . В средата е президентът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев.
Тролеите са най-екологичният транспорт, но почти всички, които се движат в България, са амортизирани.
Отпускат още година за платено висше
Зам.-министърът на енергетиката Евгения Харитонова и посланикът на Дания Коре Янсон (вляво) откриха във вторник конференция,  посветена на деня на българската енергетика.
АЛЕКСАНДЪР КОЛЕВ
Нона Караджова
Симеон Дянков реже 27 общини от помощ за европроекти
Правителственият проект трябва да бъде изпълнен до 2022 г.
34 млрд. кубика газ до Девенци
50 милиона за пързалка и атракции в столицата
Служителка в Министерски съвет оправя микрофона на вицепремиера Симеон Дянков. Той следеше как министър Ивайло Московски подписва договорите.
ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ
Чиновникът с 3500 лева заплата максимум
При най-скъпите морски лагери децата могат да вземат и уроци по каране на сърф или ветроходство. 
АВТОР: БУЛФОТО
При леката версия на ол инклузива изборът от блок масата е силно ограничен.
Симеон Дянков е принципал на АДФИ.
Лиляна Павлова: Трусът събори вместо ДНСК незаконни постройки
Клошари искали по 100 лв. на ден да не ровят в кофите
Валери Димитров, председател на Сметната палата
Екоминистърът Нона Караджова и заместничката  Ивелина Василева откриха изложба на фотографии, посветени на водата, чийто автор е фоторепортерът на в. "24 часа" Десислава Кулелиева.
НОНА КАРАДЖОВА
СИМЕОН ДЯНКОВ
Пунктовете за метали не стигат
Брюксел против винетките, иска такса на километър
Пишат на сиренето от палма, че е имитация
Застрахователи ще връщат туристите от чужбина
НОНА КАРАДЖОВА
Рекламират България и с дъждобрани
Всяка нива ще трябва да си има водомер, ако бъдат приети предложенията на ЕК.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Мнозинството от феновете на "Левски" подкрепят сегашното ръководство на клуба начело с Васил Божков. Това стана ясно след срещата на техни представители с премиера Бойко Борисов и министрите Красен Кралев и Владислав Горанов. Привържениците не бранят корпоративни интереси. Тях ги интересува бъдещето на любимия отбор

Камери са заснели измамницата, представила се за имотната Люба Коева, за да изтегли над половин милион лева от сметката на мъртвата пенсионерка! Това разкриха разследващи пред "България Днес" по повод ареста на имотните измамници, женели се за мъртъвци. Авоарите на Люба включвали около един милион лева, апартамент на столичния бул

Ванга ще помага на играчите на "Левски" да счупят прокобата над тима. Вече 10 години "сините" не са спечелили нито един трофей. За да счупят каръка, играчите на Петър Хубчев решиха да потърсят помощ от пророчицата. Те посетиха храма на Ванга на Рупите в сряда следобед. Футболистите използваха почивния си полуден на лагера в Сандански