Шефът на правителствения авиоотряд ген. Тодор Коджейков ще предлага какъв самолет да се вземе.
Ученици от 11 и 12 клас на езиковата гимназия “Ромен Ролан” в Стара Загора редят специални конструктори, които развиват екипност и математически умения.
Старата спортна зала в Гълъбово блести след ремонт за над 700 000 лв.
Онлайн поръчки тръгват от януари
Купуват нов 12-местен самолет за властта (Обзор)
“КонтурГлобал Марица Изток 3” прави дарения и за клубовете по художествена гимнастика в Гълъбово и Стара Загора.
И малки, и големи параолимпийци се включиха в петото издание на игрите за хора с увреждания. Състезаваха се в 8 дисциплини.
Екостикерите за колите - през април догодина
До 20 дни газ от Турция, през май го пускаме към Сърбия
НИКОЛАЙ ТОНЕВ
Александър Александров
СНИМКА: Архив
От контролната зала се следи и управлява работата на блоковете.
Историята на "КонтурГлобал Марица Изток 3" и нейните собственици


Централата и нейните собственици - от началото до днес
29-годишният Петър избира централата пред швейцарска фирма.
ЕМИЛ КАРАНИКОЛОВ
БОЯН РАШЕВ
АНДОН АНДОНОВ
32 000 тона въглища се горят при пълна мощност на централата. Доставят се по транспортьор от рудник “Трояново 3”
КРАСИМИР НЕНОВ
Ток без тецовете? Може, ама друг път
АЕЦ “Козлодуй” обяви на борсата 3 търга за 2020 г.
“Енерго-Про” слива два търговеца на ток в една компания
Така ще изглежда заводът в София, който ще превръща RDF горивото в енергия.  В завода за боклук се рециклират и оползотворяват 84% от отпадъците в столицата.
Изпълнителният директор на “Автомобилна администрация” Бойко Рановски (в средата) обяснява, че екипите, който проверяват на пътя, ще бъдат с таблети, а софтуерът ще им подсказва каква е санкцията за конкретното нарушение.
Изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев представя двата проекта с еврофинансиране, с които ще се подобри работата за привличане на инвеститори.
Директорите на Електроенергийния системен оператор и Българската независима енергийна борса Ангелин Цачев и Константин Константинов подписаха споразумение за ангажиментите на двете дружества за обединението с европейския пазар. Гост на церемонията беше председателят на КЕВР Иван Иванов.
Кремен Георгиев  Кадър: БНТ
Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" вдига мощността си
Шефът на правителствения авиоотряд ген. Тодор Коджейков показва фалкона няколко часа след приземяването на премиера Борисов с него.
Ген. Тодор Коджейков СНИМКИ: Десислава Кулелиева
С елтротинетка- до 25 км/ч, с каска и не на тротоара (обзор)
Селфи с инструктора дава старт на часа, снимането се повтаря и в края, тъй като системата отчита къде е колата.
От специално мостче може да се наблюдава укротяването на водата
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гаджето на вратаря на "Бешикташ" Лорис Кариус - София Томала, определено си пада по нестандартните начинания. Няма как иначе да се обясни новата инвестиция на моделката. Тя реши да вложи пари в компания, която доставя строителни материали. И набързо спести един разход на фирмата - за рекламно лице. София сама застана пред фотообективите за

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! Това е поредната вандалска проява върху лика на революционера за последните няколко месеца. Патриотичната рисунка, намираща се на булевард "Христо Ботев", е надраскана с червена боя. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни боята отново се появява на лицето на

Светофар падна на кръстовището на булевардите "Витоша" и "Патриарх Евтимий" вчера сутринта. Няма пострадали. Столична община потвърди за инцидента. Не са ясни причините за срутването на светофарната уредба. Движението по натовареното кръстовище не бе засегнато, а пораженията бяха отстранени в рамките на деня.