Жeни Милчeва
(+359 2) 942 2583

Жeни Милчeва

Редактор

Мнения
Отец Иван от Нови хан: Ще изуча децата за висшисти
1 038 822 лв. събра "Великолепната шесторка" . Сумата набъбна с още 159 хил. лв., след като по време на заключителния спектакъл премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Симеон Дянков дариха от името на правителството дължимия ДДС върху сумата от есемеси.
СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА
Проф. Асен Баликси
ЖЕНЯ МИЛЧЕВА
Стар руски морски вълк надига смело бутилката с водка на празненство по случай Деня на победата 9 май в Санкт Петербург.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Султана Фотева с приемната си дъщеря Елена.
СНИМКИ: ПИЕР ПЕТРОВ И ХРИСТО РАХНЕВ
Зелен Rolex, кафява звезда - нова мода в дрогата
Ще ни мъчи яка зима със сух студ или с дебели преспи
ВАСИЛ НИКОЛОВ
Археоложката показва ритуално погребания жезъл.
Клетки от мазнини ремонтират органи
СНИМКА: ПАРСЕХ ШУБАРАЛЯН
В световноизвестния Варненски халколитен некропол е открито най-старото обработено злато в света. 
СНИМКИ: "24 ЧАСА"
Находките показват, че жителите на селището са поддържали интензивни търговски и културни връзки със съвременниците си от всички краища на Балканите.
Децата от домовете за лишени от родителска грижа знаят телефонния номер наизуст и често се обаждат за нередности или просто да споделят проблеми и вълнения.
СНИМКА: АГНЕС АСЕНОВА
Археолози разчистват скелета на загинал защитник на селището. Главата му била разбита с каменна брадва. Скоро останките му бяха открити в рова, където вероятно е паднал от стената.
СНИМКА: АРХИВ НА ЕКСПЕДИЦИЯТА
В разкопките на крепостта са ангажирани доброволци.
СНИМКИ: РЕНЕТА ПОПОВА
Даниела Агре пред витрината с люспестата броня и шлема на владетеля.
СНИМКИ: АНДРЕЙ МИХАЙЛОВ
Без мрън-мрън у дома, имат по 2 телевизора
18-годишният Костадин играе в огъня с иконата на св.св. Константин и Елена
По посока на часовниковата стрелка: Мик Джагър от "Ролинг стоунс", Сид Барет от "Пинк Флойд", Джим Морисън от "Дъ Доорс" и Кен Киси - авторът на култовите "По пътя" и "Полет над кукувиче гнездо". Твърди се, че творчеството и на четиримата е повлияно от опита им с ЛСД. 
КОЛАЖ: "24 ЧАСА"
СНИМКА: ГЕРГАНА ВУТОВА
СНИМКА: РЕНЕТА ПОПОВА
Археолози разкриват погребенията в двора на храма.
СНИМКИ: КРИСТИНА ЦВЕТКОВА
СНИМКА: ГЕРГАНА ВУТОВА
Астрономът Борис Комитов е категоричен, че климатичните промени се дължат на влиянието на Слънцето.
СНИМКА: ГЕРГАНА ВУТОВА
В Елин Пелин бягат от голямото наводнение през 2005 г. 
СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
Онкохирурзите имали за учител жив светец
Ритуалният секс, изобразен в Магурата, най-вероятно е своеобразно заклинание за плодовитост.
Изображението на св. Кирил Философ като светия. В медальона точно над него е изписан Методий.

СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Д-р Якоб Хилер
Миналата сряда ЮНЕСКО включи нестинарството в списъка на нематериалното културно наследство, което трябва да бъде опазвано. Целта е съхраняването на тази хилядолетна традиция. През 2005 г. и Бистришките баби бяха включени в списъка на културните шедьоври на световната организация.
Алексей Гоцев и Валентина Танева не спират да се дивят на издръжливостта на каменната настилка на улиците и на хитроумната канализационна система, която спасявала колонията при честите разливи на Марица. 
СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
Поглед нагоре от подземните нива на Парорийския манастир
СНИМКА: ПИЕР ПЕТРОВ
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Джорджина Родригес продължава с разкритията за живота си с Кристиано Роналдо. Годеницата на звездата на "Манчестър Юнайтед" даде интимно интервю пред "Ел Паис", в което е изключително откровена. От следващия четвъртък по "Нетфликс" започва да се излъчва документален филм, посветен на нейния живот. Пред изданието Джорджина казва

Ивет Горанова накара цяла България да затаи дъх по време на финалния мач срещу украинката Анжелика Терлюга на олимпиадата в Токио, а после да бърше щастливи сълзи от златния медал. Заслужено спечели наградата "Спортист на годината", но няма никакво намерение да спира дотук. За какво мечтае Ивет Горанова, през какви трудности е минала

Петър Хубчев сериозно намали финансовите си условия, за да се завърне начело на "Берое". Специалистът ще бъде представен в началото на следващата седмица. След това ще започне да води тренировките на тима на лагера в Турция. В закъсалия финансово старозагорски клуб Хубчев ще взима три пъти по-ниска заплата от тази в "Левски"