Европейски избори - този път гласувам

Ексклузивно в “24 часа” - поздрав на председателя на ЕП Антонио Таяни и предшественици за Деня на Европа* * Съавтори на Антонио Таяни са още: лорд Плъм (1987-1989 г.), Енрике Барон Креспо (1989-1992 г.), Клаус Хенш (1994-1997 г.), Хосе Мария Гил-Роблес (1997-1999 г.), Пат Кокс (2002-2004 г.), Жозеп Борел Фонтел (2004-2007 г.

Трябва план “Маршал” на Брюксел за Африка

Безнадеждна европейска стратегия по имиграцията ще надделее логиката на “всеки за себе си” Предстоящата среща на високо равнище на Европейския съвет е от решаващо значение за бъдещето на съюза. Ако държавите членки заедно не открият начин да ограничат и регулират потоците от имигранти и търсещи убежище,

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На сестрите от клана Кардашиян-Дженър не им върви с баскетболистите. Кендъл Дженър стана поредната, която си навлече любовно разочарование с високо момче. Моделката се раздели с Бен Симънс. Красавицата и баскетболистът на "Филаделфия Севънти Сиксърс" бяха заедно около година. Краят на връзката им изненада всички зад океана.

Разпитът на Кико завършил, преди да е започнал Машина на времето откриха разследващи по мегаделото срещу сочените за топавтоджамбази Яро, Кико, Лъвицата и компания! Следователи са успели да върнат времето назад, като са записали, че разпитът на един от подсъдимите е завършил близо час преди да е започнал.

Данъци и такси не са най-приятното нещо, за което да се дават пари, а Камен Воденичаров си намери чудесно оправдание, за да не плаща! Щом видя огромните опашки пред районното кметство, актьорът направи обратен и се върна в новата си кола. Преди време апаши задигнаха возилото на тв водещия и той бе принуден да се сдобие с ново.