Изходът на кметския вот в София ще зависи от кампаниите

Битката за София ще е оспорвана, защото имаме две много силни кандидатури - и добре подкрепени, и добре аргументирани. Първоначално вероятно Фандъкова ще е с предимство на базата на по-голямата подкрепа за ГЕРБ в София, по-големия си опит, както и на статуквото. Не смятам, че изходът в София е предрешен.

Машинният вот да остане. Впрочем той не е натискане на копчета, става с две докосвания върху LED екран

1. Какъв ще е ефектът от развитието на сюжета с отпадането и после връщането на преференциите? 2. Има ли бъдеще машинното гласуване на изборния терен у нас? Обърнахме се за коментар към политоложката Румяна Коларова и към социолога Васил Тончев, оглавяващ социологическата агенция “Сова-Харис”. Попитахме журналиста от “Дарик” Кирил Вълчев: Защо

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Не успя да подкрепи каузата за промени в закона Ще нарежа убиеца на Криси с бръснарско ножче, заканва се баба Милка на протест за справедливо наказание Влошено здраве спря майката на зверски изнасилените и убити сестри Росица и Христина Белнейски да се включи в протест срещу намаляване на присъдите на жестоките престъпници срещу самопризнания.

Осъдителната присъда на бившия моден шеф Росен Чолов-Чолата се сгромоляса! Апелативният спецсъд откри пропуски в решението и върна процеса за ново разглеждане от първа инстанция, научи "България Днес". През януари т.г. спецсъдът даде на Чолата и студентката Полина Иванова по 3 години условно за сводничество.

Сексапилната дъщеря на аржентинската легенда Клаудио Каниджа - Шарлот, стана жертва на пишман коафьор. Тя остана без перука на сцената пред очите на милиони зрители. Мадамата, която е известна с голи снимки и скандално поведение, участва в танцувалното шоу "Байландо" в родината си. Заедно с партньора й, който е професионалист,