Ваньо Стоилов

Отговорен редактор

отговорен редактор "Местен 24 часа" в Стара Загора

Социални мрежи

Военна прокуратура в Сливен разследва самоубийството на военен полицай от Пазарджик
Проф. Жеко Ганев от Стара Загора разкри пред журналисти ДНЕС идеите си как екологично може да бъде удължен животът на топлоцентралите на въглища в комплекса "Марица изток", без да бъде променян досегашният им начин на работа. 
Снимка: Ваньо Стоилов
Виктория Петрова, Янна-Силви Тончева и Вилияна Динева (от ляво на дясно) са горди със своята продукция.
Бившият Дом-паметник на БКП на връх Бузлуджа получи днес дългочаканият статут на недвижима културна ценност с национално значение.
 СНИМКА : Архив
До 30 септември дини и пъпеши ще се продават освен в магазините и в големите търговски вериги и в 13 преместваеми обекта по старозагорските улици.
Изборният 11 юли премина спокойно в област Стара Загора.
Председателят на Районната избирателна комисия в Стара Загора Теодора Крумова дойде на пресконференция с местните журналисти, облечена в  бяла блуза с национални шевици отпред. С такива блузи ще бъдат тази вечер всичките 29 членове и сътрудници на РИК, които ще посрещат изборните книжа от областта.
 В 16-а изборна секция в Стара Загора изборният процес протича нормално. Заради големият брой на гласоподавателите в нея - над 900, в помещението за гласуване са инсталирани 2 машини.
 Старозагорският митрополит Киприан се справи с машинното гласуване за по-малко от минута време.
СНИМКА: Pixabay
Областният управител на Стара Загора Иван Чолаков /вдясно/ и директорът на РЗИ д-р Станимир Станков по време на заседанието на Областния медицински съвет днес.
От удара между двата камиона на отклонението от магистрала "Тракия" щетите са само материални, но катастрофата забави движението на автомобилите и в двете посоки.
Снимки: Ваньо Стоилов
Щастливият дядо Недьо гушка внука си Георги Аспарухов преди 10 години.
Автобусът, паднал в канавка в Стара Загора СНИМКА: Ваньо Стоилов
Съсобственикът на дестилерията за лавандула в чирпанското село Средно градище Слави Стайков /вдясно/ разказва на служебния пример Стефан Янев за инвестициите, вложени в нея.
Железопътното приключение на децата и техните родители започна тази сутрин в 9,07 часа от гарата в Търговище. Снимки: Личен архив
Служебният министър на земеделието проф. Христо Бозуков (вляво) и кметът на Чирпан Ивайло Крачолов разгледаха с интерес фермерския базар с продукти от лавандула, разположен в центъра на града. Снимка: Ваньо Стоилов
ХРИСТО БОЗУКОВ
Преди 2 години откъм северната страната на Паметника на свободата на връх Шипка  пак имаше скеле, но тогава - заради ремонта на фигурата на лъва. Снимка: Ваньо Стоилов
Служебният военен министър Георги Панайотов съобщи в Стара Загора, че черната кутия на самолета, с който загина майор Валентин Терзиев, е намерена.
Зам.-министър Мария Павлова и ромският медиатор Ганчо Илиев изслушаха Красимира Мишева от Стара Загора, чийто 27-годишен син останал инвалид след автомобилна катастрофа.
Зам.-министър Мария Павлова и ромският медиатор Ганчо Илиев изслушаха днес Красимира Мишева от Стара Загора, чийто 27-годишен син останал инвалид след автомобилна катастрофа.  СНИМКА: Ваньо Стоилов
Вместо до 30 юни, ремонтът на автомагистрала "Тракия" край Стара Загора ще продължи с месец повече - до 30 юли т.г., съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".
Снимка: Ваньо Стоилов
От удара камионът-цистерна се запали и изгоря почти изцяло, но пострадали хора няма. Снимка: Ваньо Стоилов
Със събраните от благотворителния фестивал средства ще бъдат защитени мозайките от външния кръг в паметника. За целта са нужни 64 хиляди лева.  СНИМКА: Ваньо Стоилов
Със събраните от благотворителния фестивал средства ще бъдат укрепени мозайките от външния кръг в “чинията”. За целта са нужни 64 хиляди лева.
Проф. Евгени Дюкенджиев показва изработена от него рицарска броня - най-древната ортеза, която подпомага движенията на боеца и защитава неговото тяло. СНИМКИ: Ваньо Стоилов
Блокадата на пътя в село Обручище, община Гълъбово, днес продължи точно 2 часа - от 6 до 8 часа сутринта.
Изпълнителният директор на “Домейн Бойар” Евгени Харамлийски съобщи, че всички вина на фирмата от реколта 2020 г. и занапред ще бъдат веган френдли.
Част от най-големия графити проект в Европа на художника Станислав Трифонов-Насимо, с който фирмана слага началото на своя културен винен туризъм. Картините в него проследяват пътя на виното.
Президентът Георги Първанов /2002-2012 г./ обяви, че съюзът между БСП и АБВ е закъснял, но добави: "По-добре късно, отколкото никога". СНИМКИ: Авторът
Като кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов и адвокат Борис Станков от неговия екип /в дъното/ разясниха своята концепция за управлението на българския футбол пред представители на футболни клубове от региона на Стара Загора.
Машинистът ветеран Йордан Станчев помни всички детайли по управлението на електрическите локомотиви.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На вкусна трапеза в столичен ресторант седна да похапне Джуджи. Деляна Маринова, както е истинското име на бившата водеща при Гала, си прекара повече от добре заедно с две свои приятелки и не спря да говори и се смее по време на целия обяд. Снимки: "България

На дълбок размисъл се отдаде Стойчо Младенов. Треньорът на ЦСКА прекара дълго време в огромния си луксозен джип, потънал в тежки мисли. Стойчо сигурно обмисля нова тактика на отбора си и явно го прави добре, защото отборът му срази Ботев (Бр) с 4:2 в последния кръг на първенството. Снимки: "България

Петя Буюклиева не иска да дели наградата си с бургаската звезда и Марги Хранова "За мен е истински празник да участвам в софийски конкурс. Най-накрая да ме оценят и тук", каза с усмивка на устата си голямата наша певица Тони Димитрова. Изпълнителката на "Ах, морето" подели първото място на XI "Международен фестивал за поп и рок музика София" с