Volkswagen Crafter и Тънкостите в модерния занаят – истории за успешен бизнес

https://www.24chasa.bg/avto/article/6592385 www.24chasa.bg

Серията кратки филми с Volkswagen Crafter в YouTube проследява  вдъхновяващите истории на избрани български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни. Crafter разказва за предизвикателствата, с които те се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България.

Не случайно във фокуса на Volkswagen Crafter попадат и първите производители на вино от био плодове в България - Трастена. Оля и Борис отглеждат малини, високо в Стара планина, вече близо 16 години. Към днешна дата притежават над 95 декара
малинови насаждения, които продължават да берат на ръка. Вярват, че добрия вкус,
уважението към природата и качествената българска суровина са най-точните съставки зад всяка капка в техните бутилки и споделят, че нямат амбицията да завладеят света, а само сърцата на хората.

„Идеята за Трастена се роди много отдавна на една фамилна сбирка, на която дойде един поп с тубичка малиново вино. Аз скришом от всички се напих с това малиново вино...”, споделя с усмивка Борис. „От една идея и експеримент Трастена се превърна в нещо голямо, което се харесва на всички хора, които са се докоснали до него. Преминахме през законови рамки, изпълнителни агенции, митници и министерства, лабораторни експерименти, лабораторни анализи, в същото време не се плашехме да се изкаляме и връзвахме малини, рязахме ги, торихме ги, копаехме и плевихме. Радвали сме се на добри реколти, но и сме плакали след градушки. Обикаляхме страната по събития, сблъсквахме се с хора, които твърдяха: "Това не е вино, виното се прави от грозде". Карахме стари и несигурни коли, промотирхме, бутахме се навсякъде, организирахме кампании за бране на малини с по 150 човека всяка година. Купихме си нов бус – Volkswagen Transporter, който тутакси се превърна в неразделна част от нашия екип и верен помощник в тежката ежедневна работа. С него транспортирахме малинките, винифицирахме ги, пак правихме лабораторни експерименти, консултирахме се с десетки технолози - кой от кой по-добър! Правихме нови приятелства, нови партньори, следвахме документацията, лягахме си в 4 сутринта и отново в 6 на път. Най-голямата награда за цялата работа е, когато някой отпие от чашата и каже: "Уау, божествено е!". Тогава знаем, че сме си свършили добре работата. Един пълен цикъл от десет години ми трябваше, за да се науча как се прави истински добро вино от малини, имайки предвид, че никой не го е правил досега или поне не така, както ние - от истински малини. От тук нататък ще се молим само за по-добри реколти.” 

Историята на Оля и Борис от Трастена е доказателство, че в България има свестни и умни хора, които изкарват прехраната си с много труд, инат и сърце. Именно такива предприемачи и техните нужди в бизнеса са били взети предвид при разработването на новия Volkswagen Crafter. Моделът е проектиран в тясно сътрудничество с различните си потребителски групи. Това го превръща в един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита. Новият Сrafter поставя нови стандарти за този клас автомобили – предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

Филмът за ТРАСТЕНА, както и още истории за успешни родни предприемачи, може да се видят в YouTube канала на Volkswagen Лекотоварни автомобили: https://www.youtube.com/channel/UCdoU1v2gUerxRIrNkmD521Q

Факти за Volkswagen Crafter:

Volkswagen Crafter е носител на престижната титла „Международен ван на годината 2017”Volkswagen Crafter се предлага в до 69 модификации, които произлизат от 4 основни модела – товарен ван Crafter Kasten, отворени версии (шаси / бордови) с единична или двойна кабина, както и пътническа версия Crafter KombiVolkswagen Crafter е единствен в сегмента с 8-степенна автоматична скоростна кутия за три различни концепции на задвижванеVolkswagen Crafter се предлага с до 5.5 тона допустимата обща маса, както и товарен обем до 18.4 кубични метраVolkswagen Crafter е с електромеханично кормилно управление и надежден и икономичен ЕВРО 6 двигател подходящ, кактo за дълги дистанции, така и за шофиране в градски условияVolkswagen Crafter поставя изцяло нови мащаби по отношение на комфорта в сегмента – новаторски асистиращи системи и редица системи за безопасност помагат ефективно водача в натоварения градски трафик и надеждно предвиждат рискови ситуации

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Започваме да работим по въпроса, категоричен е младоженецът Влади Големият актьор Стефан Данаилов иска внуче и неговият син Владимир Данаилов съвсем скоро ще го зарадва с тази вест, научи "България Днес". "Много ще се радвам, ако ми родят внуче. А и това е естествено продължение на всяко семейство.

Треньор на деца по волейбол си призна, че е участвал в сутеньорска банда! Христо Георгиев, който по същото време тренирал момчета до 13 г. във "Виктория Волей" в Пловдив, се призна за виновен, че въртял проститутки в града под тепетата и отнесе двегодишна условна присъда, научи "България Днес". Заедно с тренера със споразумения се отърваха

След като вчера спука гума на пътя, днес рано сутринта най-коментираната риалити звезда у нас пусна стори, в което разказва на феновете си, че днес и предстой операция. “Днес ще се оперирам. Аз съм смело момиче, но малко ми е тъжно. И тази пълна упойка. Ох, дано вс е наред” - каза красавицата. Причините за операцията не са ясни.