Как да бъдем гъвкави, мобилни и сигурни

https://www.24chasa.bg/avto/article/8426365 www.24chasa.bg

С нарастващата нужда от бърза реакция и динамично движение при различни ситуации в града или извън него, се увеличават любителите на двуколесни превозни средства. Все повече хора, използваме – скутери, мотори, колела и други.

Придвижваме се бързо от едно място на друго, радвайки се на свободата на движението или пък, за да доставим поръчка и услуга в кратък срок.

За нашата сигурност в движението, трябва да бъдем добре екипирани, според характера на превозното средство и обкръжаващата ни среда, както и според изискванията на града или мястото, на което се намираме.

Надеждността на превозното средство, включваща изправност на всички системи и елементи е основен етап на нашата сигурност, също както и гумите, с които то е оборудвано.

Специално за любителите на скутери и мотоциклети, най-голямата, компания за гуми и каучукови изделия в света, приложи новите си технологии и ноу-хау за да създаде, серия гуми, даващи по-голяма сигурност на пътя – Battlax.

За ездачите на макси скутери, са разработени специално Battlax Scooter SC2 - спортна гума и Battlax Scooter SC2 Rain - ежедневна touring гума.

Нико Тай, ръководител на европейския сектор „Мотоциклети“, на Bridgestone Европа споделя: “Bridgestone се приближи по-близо до потребителите и разработи две версии на новата гума Battlax за скутер, за да съответства на различните им приложения и стилове на езда. С прилагането на нашите водещи технологии за гуми в двете версии на Batlax , Battlax Scooter SC2 и SC2 Rain можем да обещаем на ездачите ненадмината издръжливост, устойчивост и отлично сцепление с пътя. Водачите могат да са сигурни, че разполагат с продукт, който им дава по голяма сигурност на всяка пътна настилка за по дълго време”

Battlax SC2 Rain е ежедневна touring гума, която дава сигурност и увереност при мокра настилка.

Battlax Scooter SC2 Rain осигурява изключително сцепление и маневриране на мокри повърхности, подпомагащи ездачите в ежедневното им пътуване до работното място. Разработката се основава на технологиите, въведени от новата гума Battlax Sport Touring T31, обещаваща безопасно и сигурно пътуване, независимо от условията.

Гумите SC2 Rain използват протектора на Battlax T31, който е оптимизиран да балансира стабилността при движение на прави участъци и реакцията при резките маневри. Работата при мокри условия се подобрява от по-голямото наличие на канали, което подобрява дренажа, както и от новите каучукови смеси с високо съдържание на силициев двуокис, които предлагат изключително усещане за сцепление на студената и мокра повърхност.

Триизмерният състав на протектора отзад осигурява високо сцепление и чувство за контакт в завои, посредством сместа в рамото и износоусточивост, посредством специална смес в централната зона на короната, за максимална ефективност през целия живот на гумата.

Battlax Scooter SC2 е спортната гума за Макси Скутери, която се фокусира върху работа при сухи условия и е разработена с най-новите технологии на Battlax Hypersport S21. Мотоциклетистите ще оценят как целият пакет SC2 подчертава лекотата и забавлението при управление на спортни скутери.

Предният и задният дизайн на протектора на SC2 Hypersport осигуряват оптимална здравина, контакт на повърхността и сцепление с нови съединения, избрани за отлично сухо захващане във всички температурни диапазони.

На задната гума трикомпонентният протектор предлага на ездачите най-доброто от двата свята: високо сцепление и чувство за контакт в завои, заради състава на каучука в рамото, както и износоустойчивост, заради подбора на каучуковата смес в централната част на гумата, за максимална ефективност през целия живот на гумата.

В България, Battlax Scooter SC2 се предлага в 2 предни и задни размери; SC2 Rain предлага 1 размер на предната и 3 размера на задната.

Ако, искате да научите повече за Bridgestone и продуктите за мотоциклети. Последвайте във Facebook и Instagram Bridgestone Moto страници или посетете www.grippingstories.com

и www.bridgestone.eu