Термоизолирани автомобили – транспорт на свежест и здраве

https://www.24chasa.bg/avto/article/8791608 www.24chasa.bg

Tрансформа® представя новата концепция Izo Line леки и лекотоварни автомобили

Новата линия Izo Line се предлага за всички популярни марки и модели леки и лекотоварни автомобили. Със своите иновационни технически решения и завишени термоизолационни характеристики новата линия напълно отговаря на европейските тенденции за изработване на специализираното оборудване.

Термоизолационните модулни панели са изработени по нова вакуумна технология за залепване, с вградени усилващи елементи и външна облицовка от гланциран бял стъклопласт. Панелите се монтират без намеса върху базовия автомобил, позволяват лесен и бърз демонтаж при необходимост, без поражения върху превозното средство.

Задните врати са завършени с анатомични стъклопластови панели с високо ниво на термоизолация и ремонтопригодност. Херметизацията на отсека се обезпечава от стъклопластовите модули, следващи извивките на задната каса, които прилягат плътно към задните врати. Монтираното специализирано уплътнение между тях предотвратява термичните мостове и гарантира поддържането на оптимален температурен режим. Антикомпресионна клапа в товарното пространство дава възможност за лесно и удобно затваряне на вратите на превозното средство.

Широката гама термоизолирани автомобили, произвеждани от ТРАНСФОРМА, се отличава с висока надеждност и нов дизайн. Гамата се допълва от изделията на италианския производител Novaplast, с което се гарантира покриването на най-високите клиентски изисквания към специализираното оборудване.

ТЕРМОИЗОЛИРАНИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА ЛЕКИ И СРЕДНИ КАМИОНИ

ТРАНСФОРМА предлага термоизолирани контейнери за професионален специализиран транспорт, особено подходящи за клиентите, които се нуждаят от по-голям обем и товароносимост.

Технологията на производство с използването на усилени алуминиеви обкантващи профили с прекъснат термомост и алуминиева междинна рама позволява създаването на

НАЙ-ЛЕКИТЕ ТЕРМОИЗОЛИРАНИ КОНТЕЙНЕРИ НА ПАЗАРА

с дебелина на всички панели до 85 мм - за малки и средни камиони от всички марки. Размерите и оборудването на всеки контейнер са специфични за базовия автомобил и се съобразяват изцяло с изискванията на клиента.

Всички термоизолирани автомобили се предлагат оборудвани с най-новите модели хладилни агрегати от марките Carrier, Thermo King, Zanotti и Alex Original. За транспортирането на всякакъв вид стоки се предлагат хладилни агрегати с директно задвижване от двигателя на превозното средство, алтернаторни, агрегати с допълнителен модул за отопление и работа на ток.

Термоизолираните превозни средства и контейнери покриват всички санитарни норми и гарантират поддържането на температурен режим в зависимост от изискванията - клас „А“ за положителни температури до +0° С и клас „С“ за отрицателни температури до - 18° С.

При производството им се използват съвременни сертифицирани композитни антибактериални материали за превоз на хранителни стоки, стоки, изискващи специален температурен режим, лекарства, медицински продукти и други.

Автомобилът, какъвто Ви е необходим

www.transforma.bg