С електрическата стъргалка за лед ЕДИ 4 скрежът няма шанс

https://www.24chasa.bg/avto/article/9286123 www.24chasa.bg

Зимата не ни плаши, стъргането на лед е толкова лесно

Досадното стъргане и драскане с пръсти по замразените стъкла на автомобила е вече в миналото. Електрическата стъргалка за лед EDI 4 бързо и без усилия премахва, дори дебели и упорити слоеве лед от прозорците на автомобила. Веднага щом удобното устройство се притисне, леко към повърхността, въртящ се диск с шест пластмасови остриета бързо и мощно разчупва леда. Без никакви студени и мокри ръце. Заоблените страни на компактната стъргалка за лед осигуряват безопасно почистване на голяма повърхност.

Функцията за интелигентен превключвател в режим на готовност осигурява автоматично стартиране. Скреперът за лед, тежи само 550 грама и спира автоматично в момента, в който се вдигне от стъклото. След употребата му не виждате никакви ивици или остатъци от скреж по прозорците на автомобила.

Всеки, който паркира колата си на открито през студените месеци на годината, знае какво облекчение е надеждно функциониращото решение за почистване на прозорци.

Благодарение на литиево-йонната акумулаторна батерия, устройството може да остане в автомобила за по-дълги периоди и винаги е готово за употреба. Капачката осигурява безопасно боравене и съхранение. Зареждането се извършва удобно с предоставения кабел за зареждане. Когато е напълно заредена, батерията издържа около 15 минути. На практика са възможни няколко приложения, тъй като в зависимост от ледените условия и типа превозно средство обикновено са необходими само две до три минути, за да се почистят всички прозорци на автомобила от лед. Ако остриетата са износени, отстраняващият диск може да бъде заменен без големи усилия и без инструменти. Почистването на прозорците става бързо, лесно и удобно!

Керхер България ви желае приятна и щастлива, красива зима и весели празници!