Теленор предлага Drivey 4G за мониторинг на автомобила

https://www.24chasa.bg/avto/article/9680906 www.24chasa.bg

Теленор предлага услуга за мониторинг и проследяване на автомобили - Drivey във вариант 4G при промоционални условия до края на април. Услугата е достъпна за нови частни и бизнес клиенти и включва комбинация от устройство за диагностика на автомобила (OBD-II) и мобилно приложение. Устройството се инсталира лесно в OBD буксата, с която разполагат повечето автомобили, произведени след 2004 г.

За да осигури надеждната връзка на своите клиенти навсякъде и по всяко време, Drivey 4G позволява на потребителите да пуснат WiFi мрежа, която може да се използва от пътниците в автомобила, докато е включен. Към нея могат да се свържат до 10 устройства едновременно, като е възможно да се зададе и парола за достъп. Включените допълнителни данни за сърфиране на територията на България са 15 000 MB на месец, като потребителите могат да проверят оставащия включен трафик и да закупят допълнителни пакети с данни през мобилното приложение.

Драйви е преводачът между автомобила и неговия собственик. В мобилното приложение Drivey by Telenor също така може да се следи информация за местоположение на автомобила, включване на двигателя, разхода на гориво, начина на шофиране, резки промени в скоростта, рязко спиране и данни за всички пътувания в последния месец. Също така могат да се задават граници на позволените с автомобила пътувания, както и позволена максимална скорост и да бъдат получавани нотификации, в случай ако бъдат превишени. Drivey позволява на повече от един потребител да се свърже към едно и също устройство, така че данните за автомобила да са достъпни за всички, които го използват. Устройството може да бъде лесно монтирано и демонтирано – буквално с едно движение. Приложението е достъпно, както в Apple AppStore, така и в Google Play.

До края на април клиентите на Теленор могат да получат Drivey 4G с абонаментен план за 24 месеца само 14,99 на месец за срока на договора, като това включва и 15 000 MB допълнителни данни за сърфиране на територията на България на месец, с които компанията се грижи ползвателите на услугите й да са винаги във връзка и да общуват свободно и неограничено.

За оптималното използване на функционалностите на устройството допринася и мрежата на Теленор - през ноември 2020 година за трети пореден път на Теленор бе връчен сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg.