Умна водоструйка от Керхер

https://www.24chasa.bg/avto/article/9799834 www.24chasa.bg

Немският лидер в почистващите решения Керхер, създаде умна водоструйка, която се предлага вече в търговските мрежи в цяла Европа, включително България. Smart устройството, разполага с пистолет, с дигитален дисплей, даващ информация за мощността на почистващата струя във всеки момент. Налягането се регулира от бутони разположени непосредствено до екрана. Машината има и функция Boost за допълнителна мощност. Така, че дори по-упоритите замърсявания вече не са проблем, прилага се по-голямо налягане за 30 секунди. Функцията Boost може да се активира чрез пистолета или смарт приложение.

Водоструйката може да се управлява и от телефон, което е голямо предимство, особено при семейства с малки деца, които обичат да си играят с нея или помагат на родителите да измият колата, двора, плочките или фасадата.

Смарт приложението Karcher Home & Garden на смартфона - почистването става по-лесно и по-ефективно, тъй като, освен контрол от разстояние, дава и практически съвети и трикове за почистване в много ситуации и предмети, като например оптималното ниво на налягане за обекта, който трябва да се почисти.

Повече за новият продукт на Керхер може да видите тук: https://www.kaercher.com/bg/home-garden/vodostruiki.html?&filter172068=e30=