
Колко струва най-качествената пържола в прочутата с кухнята си Тоскана? В сезона, в който всички италианци и чужденци констатират чрез собствения си портфейл поскъпването в сферата на туризма, пържола „кианина” върви 100 евро на килограм в центъра на Флоренция.
В серия от репортажи от различни краища на Италия в.”Кориере дела сера” прави равносметка колко харчи туристът за храна, питиета и плажни услуги в най-посещаваните места на Ботуша. Става въпрос все за курорти и градове, които са в топа на световните класации като любими туристически дестинации.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.