Валя Гиздарска е новият програмен директор на БНТ

Валя Гиздарска е новият директор на Дирекция „Програмно съдържание" в Българската национална телевизия.

„За БНТ е важно присъединяването на личности с доказани качества, опит и визионерско мислене", заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

„БНТ има огромен потенциал, който можем да развием. Аз съм екипен играч и силно вярвам, че заедно с професионалистите тук и страхотните студиа ще надградим постигнатото за една още по-модерна и интелигентна телевизия", казва Валя Гиздарска.

Валя Гиздарска има 25-годишен опит в медиите като репортер, редактор, отговорен редактор, главен редактор, изпълнителен продуцент и директор. Участвала е в реализирането на някои от най-успешните информационни програми и публицистични предавания в Нова телевизия, bTV, Bulgaria ON AIR. Била е главен редактор на сутрешния блок в Нова телевизия, 7 години главен редактор „Актуални предавания" в bTV и директор „Новини" в Bulgaria ON AIR. Като медиен консултант на словенската Planet TV е създател на сутрешния блок на телевизията – „Jutro na Planetu", както и консултант на специални изборни студиа – „Словения избира" по Planet TV.

Автор на статията

24 часа


Споделете статията

Четете още